2777
2789
عنوان

واقعن برای مامانم متاستفم

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 20 پست

عزیزم عصبانی نشو بلاخره مادرته زحمتت رو کشیده الان شاید واقعا نمیتونه حال و حوصله نداره عزیزامون تا هستن قدرشون بدونیم بعدا حسرت نکشیم منم ازدواج کردم مامانم با اینکه 48 سالشه میگه اصلا نمیتونم مثل قدیما کار خونه بکنم پادرد و کمردرد اینا اکثر کارا ابجی کوچیکم میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون هیچ کاری نمیکنه هیچ وقت صبحانه درست نمیکنه برای بچه ها تالنگ ظهر خوابه اینام صب ز ود بیدار میشن ...

اونجا که گفتی بچه ها صبح زود بیدارنند تو خونه می گردنند گوشنند دلم غش رفت  دلم می خواد تو خونم پره بچه باشه صبح زود بیدار باشند و گشنه   صبحونه حاظر کنم

در مورد مامانتون شاید افسردگی داره یا خونش غلیظه  یا کم بود ویتامین ووو بگو چکاپ بده   اگر از تنبلی بود به بابات شکایت کن  در مورد مادرتون شاید باهاش صحبت کنه از الان نزار افتاده شه  دو روز دیگه پیر شد زمین گیر می شه حد اقل بگو هر روز بره باشگاه   

من خودمم دانشجومعلمم عزیزم امسال سال اخرمه ولی بدبختی اینجاست ک هنوزم دوست داره بچه دار شه

عزیزم داره از بودنش شما سو استفاده میکنه ،باهاش صحبت کن و کارا رودیگه به عهده نگیر ،مگر فقط همین صبجانه باشه...بچه ها هم اگه گشنه شون شد بگو مامان رو صدا کنین 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤