2777
2789
عنوان

چقدر دلم برای حال و هوای مدرسه تنگ شده 🥲🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 54 پست
بعد اخه فک میکنم قراره ازدواج کنم بچه دار شم بعد بفرستمش مدرسه حال به حال میشم خدا شاهده😂هم دلم برا ...

😂😂😂من بچه بزرگم میره ۶ کوچیکه میره پیش برا هر دوشون دلم کبابه مخصوصا کوچیکه ۱۲ سال داره باز بزرگه ۶سال😂

اره دقیقا حال و.هوای اول مهر استرس داشتن صبح زود بیدار شدن چقد میگفتیم کاش زودتر تموم شه ولی واقعا د ...

منم همش میگفتم اون روز میبینم مدرسه تموم شه ولی الان میگم کاش فقط یه روز دیگه برم اون موقع ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما ک دلمون تنگ میشه برا معلم و مدیر و درس نیس برا شیطنت هامون دوستامون خنده هامون و.... الان هر کدوم ...

اخه میدونی بعد مدرسه میفهمی ک خیلیا رو باهاشون دوست بودی بخاطر اینکه در طول هفته ۵ روز میدیدشون 

ماهم نصفه تقریبا ازدواج کردن 

۴ تا معلم شدن 

یکی ب وکالت رسیده  شاخمون اینه الان 

و ارتباطات بشدت کم شده 

مثلا مت چند شب پیش خواب دیدم یکی از دوستام تو شرایط بدی بود  خواب‌ام واقعیته ولی چون ارتباط قطع بود نتونستم برم تو واقعیت کمکش کنم 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 

😭😭😭😭بهترین روزای عمرم روزای دبیرستان بود کاش بزرگ نمیشدیم همون دبیرستان میموندم خدا دوستام بیرون رفتنامون اردو رفتنامون 😭😭😭الان هرکی سر زندگیشه هرکدوممون ی طرف من دقیقا خودمو تودوران دبیرستانم جا گذاشتم الان ی زن پیر افسرده م یادم نمیاد کی از ته دلم خندیدم همه خنده هام تلخ تلخن😭😭😭

😂😂😂من بچه بزرگم میره ۶ کوچیکه میره پیش برا هر دوشون دلم کبابه مخصوصا کوچیکه ۱۲ سال داره باز بزرگه ...

وای 😵‍💫

خدا به هر سه تاتون صبر بده🤣

انشالله فارغ التحصیلیشون، فقط تروخدا ن  خیلی سخت بگیر نه بزار اونا برا خودشون  خیلی سخت بگیرن با ارامش طی کنن این دوران نفرین شده رو🥲🤦🏻‍♀️😂

خیلییی من ک از ۲ساعت قبلش بیدار بودم فقط اینک برم با رفیقم از عالم و زمان شکایت کنیم 😅

😅😅😅 منم همینجوری بودم هر کاری میکردم صبح میرفتم برای دوستام تعریف میکردم 

الان برای کی تعریف کنم؟😢

2810