2777
2789
عنوان

چقدر دلم برای حال و هوای مدرسه تنگ شده 🥲🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینطور

منم چهارمین سالیه که دیگه مدرسه نمیرم.

با تمومه بدیاش خیلی خوب بود.

زندگی همینه.

تا چشم بزنی هم مدرسه تموم میشه،هم دانشگاه،سره کار میری،هم ازدواج میکنی،بچه دار میشی،بازنشسته میشی،عروس و دوماد دار میشی،نوه دار میشی

هعی روزگار💔

میگذری ولی ایشالا که خوش بگذری

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

با اینکه از مدرسه و همکلاسیام و کادر مدرسه متنفرم ولی بازم از بس این تابستون (مثه همه تابستونای گذشته)هیچکاری نکردم هیچ جا نرفتم حاضرم برم مدرسه

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

حتی دلت برای هفت صبح هم تنگ شده؟ 😑

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

من امسال پشت کنکور بودم‌ فهمیدم مدرسه چه دوران خوبی بود و خوش میگذشت بهمون هرچند دهم یازدهم کرونا بود و نتونستم درست تجربش کنم ولی با این حال خوب بود و اشتباهم این بود که دانشگاه نرفتم و خلا مدرسه و تنهایی رو پر نکردم

ن دلم تنگ نشده کله صبح میرفیتم ک چی بشه

ما ک دلمون تنگ میشه برا معلم و مدیر و درس نیس 

برا شیطنت هامون 

دوستامون 

خنده هامون و.... 

الان هر کدوم مون ی جاییم مشغول زندگی خودمون

یکی ازدواج کرده بچه داره 

یکی نامزده 

یکی مجرده

و...

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
اخ آخ دقیقا😂😂😂😂

بعد اخه فک میکنم قراره ازدواج کنم بچه دار شم بعد بفرستمش مدرسه حال به حال میشم خدا شاهده😂هم دلم برا اون میسوزه هم خودم که ۱۲سال پاب پا بچم یا (بچه هام که اون موقع خدا ب دادم برسه🤣) قراره رفع امورات کنم نفسم تنگ میشه😮‍💨

من واقعا دلم‌ تنگ شده واسه زود بیدار شدن‌ و سر حال بودن

وقتی زمستون زیر پتو گرم و نرم از خواب شیرین بیدار میشی کجاش خوبه

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

خیلییی من ک از ۲ساعت قبلش بیدار بودم فقط اینک برم با رفیقم از عالم و زمان شکایت کنیم 😅

خوابت نمیومد؟ 

شبا چند میخابیدی؟ 

2810