ببخشید اینقدر ببی رحمانه گفتم اونجوری هم نه ولی خیلی بدم میاد باید برم خودمو درمان کنم ؟ به خدا اینقدر عاشق بچه های نوژادم تا یک سال ولی بعدش از حرکات و رفتار. لوس گرایانشون متنفرم در حد مرگ
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همه بچه ها لوس نیستن اما من هم از بچه های لوس بدم میاد
اونهایی که هر چی بهشون میگی با محبت یا شوخی میکنی یا خوراکی میدی تا یه چیز میشه الکیگریه میکنن یا به مامان و باباشون یه جور دیگه تعریف میکنن و هزار تا دروغ میذارن روش
ای مهر تو در دلها، وی مهر تو بر لبها وی شور تو در سرها، وی سِر تو در جانها تا عهد تو دربستم، عهد همه بشکستم بعد از تو روا باشد، نقض همه پیمانها تا خار غم عشقت، آویخته در دامن کوته نظری باشد، رفتن به گلستانها گر در طلبت رنجی، ما را برسد شاید چون عشق حرم باشد، سهل است بیابانها گویند مگو سعدی، چندین سخن از عشقش میگویم و بعد از من، گویند به دورانها
واقعا بچه های لوس منزجر کنندن و فقط واس پدر مادرشون محبوبن
دقیقا
نمونه ش دختر فامیل ما انقدر لوسه حد و اندازه نداره. ۱۲ سالشه بعد پدر و مادرش تو جمع میندازنش رو پاشون یا لوسش میکنن مثل نوزاد
ای مهر تو در دلها، وی مهر تو بر لبها وی شور تو در سرها، وی سِر تو در جانها تا عهد تو دربستم، عهد همه بشکستم بعد از تو روا باشد، نقض همه پیمانها تا خار غم عشقت، آویخته در دامن کوته نظری باشد، رفتن به گلستانها گر در طلبت رنجی، ما را برسد شاید چون عشق حرم باشد، سهل است بیابانها گویند مگو سعدی، چندین سخن از عشقش میگویم و بعد از من، گویند به دورانها
من همیشه میگمبچه ها یه سری موجودات بدون شعور و بادرک و فهم خیلی کم هستنمخصوصا اگه پرروبازی هم در بیا ...
البته بعضی بچه ها بی تربیت هم هستن در کنار لوس وگرنه لوس بودن که ما هم تو بچگیمون یه دوره ای لوس بودیم تموم د رفت اما ادب و تربیت خیلی مهمه، یکی از آشناهای ما همیشه میگه بچه عزیزه ولی تربیتش از خودش عزیزتره.
بنظرم این جمله رو باید با طلا نوشت.