2777
2789
عنوان

معلم شدم 😍🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 11476 بازدید | 373 پست

زیست سلولی رو تو دانشگاه دولتی خوندین؟ 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رشته دانشگاهیم زیست سلولی بود گلن درکل کمتر از دوماه مطالعه داشتم ولی مفید و مفهومی مصاحبه هم تخص ...

عزیزم با توجه به اینکه رشتتون مرتبط نبوده چطور از پس مصاحبه براومدید؟میشه راهنمایی کنید در این زمینه چی کار کردید ؟

مبارکه عزیزممنابع شون چیهو چطور خوندین

مرسی گلم 

منابع شامل سه حیطه عمومی اختصاصی تخصصی هست عزیزم 

اتفاقا من برای شروع از همین نی نی سایت سرچ کردم و لیستش رو پیدا کردم ک چه کتاب هایی میخواد

بعد رفتم تو گروه های مختلف درسی و خلاصه های دروس رو پیدا کردم و از همونا خوندم چون وقتم ب شدت کم بود و نمیشد از کتاب بخونم 

اولین قدم بعد فهمیدن منابع برنامه ریزیه درسته 

برنامه ریزی کردم و سه حیطه رو با هم درطول روز جلو بردم 

و حتما روز بعدش تست از منابعی ک میخوندم میزدم و نکته هایی ک مهم بودن رو تو دفتر جمع بندیم مینوشتم ک جمعه ها مرور کنم 

هفته ی آخرم کلا جمع بندی بود بدون خوندن مطلب اضافه ای 

و نکته ی دیگه اینکه سر آزمون اصلا شک دار نزدم و خداروشکر با نمره عالی قبول شدم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
نمره ازمونت چتد شد؟؟ حدنصاب چند بودکدوم شهر قبول شدی

نمره خودم ۷۲۰ 

حدنصاب هم ششصد و خورده ای 

هر شهر حدنصاب خودش رو داره 

استان تهران هستم 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
مرسی گلم منابع شامل سه حیطه عمومی اختصاصی تخصصی هست عزیزم اتفاقا من برای شروع از همین نی نی سایت سرچ ...

من تهران بودم ۱۴۴ شدم قبول نشدم معلوم نیست امسال آزمون باش یا در مورد مصاحبه هم میگید عزیزم

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست