2777
2789
عنوان

عروسی مختلط چطوری برم من باحجابم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 26 پست

خب محجبه باش شما حجاب خودتو داری چکار به اونا داری مطمئنا تو اون عروسی هستن آدمای با حجاب البته بستگی به میزان رفاقتت داره که نری ناراحت میشه یا خیر

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خیلی از عروسیای مختلط خانومای باحجاب هستن

اگه منو نخورن بقیه بر عکس مذهبی ها ادمای آزاد با محجبه ها رفتار کاملا عادی و دوستانه دارن حالا کافیه تو جمع مذهبی ها آزاد لباس بپوشی با نگاه هاشون دارن میزننت تو بهترین حالت

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻
خیلی از عروسیای مختلط خانومای باحجاب هستناگه منو نخورن بقیه بر عکس مذهبی ها ادمای آزاد با محجبه ها ر ...

دقیقا چونکه خیلی خودخواهن البته بلانصبت باز کسی بهش برنخوره

دقیقا چونکه خیلی خودخواهن البته بلانصبت باز کسی بهش برنخوره

به زور میخوان ببرنت بهشت😂

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻

لباس مجلسی محجبه هارو بپوش خشگلن

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن