دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
یبوست نداره ک با گوش پاککن اینکارو کنه .اصلا درست نیس این کار
طب سنتی به من گفت
منم اینکار رو کردم واقعا نتیجه داشت.
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
با روغن سیاهدانه شکمشو ماساژ بده یه حوله نازک گرم کن بپیچ دور شکمش خودت غذاهای نفاخ نخور اگه وقتی بیداره بی قراری میکنه صدای جاروبرقی دانلود کن بذار براش پخش بشه و بخوابونش تو گهواره.اینا تجربه من از دو تا بچه که کولیک وحشتناکی داشتنه
آروغ بعضی وقتا میزنه بعضی وقتا نه. بعضی وقتا میخوابه بلند میکنم برای آروغ گریه میکنه پشیمونم میکنه. ...
عزیزم قطره کولیک ایز بگیر بده .من دخترم اروغ و باد معده اصلا نمیزد...۱۵روزگیش بردم دکتر قطره کولیک ایز داد خیلی اثر کرد خداخیرش بده .من بچم بر اثر زور زیاد دوسه بار دیدم قشنگ مقعدش زده بیرون ... دکتر ک بردم همون ۱۵روزگیش گفت چون زور میزده ...خیلی نگهمیداشتم عاروق بزنه نمیزد .رفلاکسم داشت .همش باید زیرسرشو بلند میزاشتم و ب پهلو میخابوندم .بااون قطرهه خیلی خوب بود .بعداز یک ماهگی هم شربت گریپ میکسچر خارجی گرفتم .چنتا قطره دیکگ هم هی ب مرورمیگرفتم هر کدوم ی مدت اثر داشت