من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خداحفظش کنه. سایه پدر و مادر بالای سرش. شما تو چه قیمتهایی لباس میخرین؟
اهل لباس مارک خریدن نیستم. لباس تو خونه ایاش که نخ پنبه هستن و ارزونن.
لباسای بیرونشم گرون نمیگیرن در حد ۴۰۰ ۵۰۰ اینا
بیشتر هم اینترنتی و از پیج و سایتا خرید میکنم.
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
خداحفظش کنه. سایه پدر و مادر بالای سرش. شما تو چه قیمتهایی لباس میخرین؟
راستی خیلی ممنونم از دعای قشنگتون
من یه سایت لباس کودک و نوجوان زدم به هدف اینکه همه اقشار جامعه از لباس نخ پنبه استفاده کنن نه پلی استر، البته اهداف دیگه ای از جمله اشتغالزایی چند خانم سرپرست خانواده هم دارم.
میخوام ببینم چه لباسایی با چه قیمتی بیشتر از تولیدی بیارم که مورد قبول باشه
مثلا اون ماه دیدم یه دستفروش داره تیکه ای ۸۵ تومن، یه آستین کوتاه و شلوار خریدم شد ۱۷۰ تومن، شورتشم ۶۵ تومن بود.