2777
2789
عنوان

با این وضع چطور بچه دوم و سوم میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 102 پست
انشالله دومی خیلی زود بیاد عزیزم

دیگه خسته شدم سومین ماه اقدامم قبلا با ی اقدام حاملخ میشدم الان نمیدونم باردارم یا نه این ماه خیلی رعایت کردم خبری نیست پریودم چهار پنج روز دیگس امروز بی بی چک زدم منفی برام دعا کن میگن دعای ادم زائو میگیره

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانه دار باشی ب نظرم راحتتره شما خانه داری؟

بله عزیزم خانه دارم درست میگین شاغل بودم قطعا خیلی سختم بود بچه هام هم تقریبا بزرگن اگه کوچیکتر بودن بازم سختم میشد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دیگه خسته شدم سومین ماه اقدامم قبلا با ی اقدام حاملخ میشدم الان نمیدونم باردارم یا نه این ماه خیلی ر ...

عزیزم پس تیکرت و امضات برا چی هست ؟

عزیزم پس تیکرت و امضات برا چی هست ؟

بچه دارم برای بچه بعدیم اقدامم 

دوماه پیش بیبی چک قشنگ مثبت شد از ذوقم گذاشتم پری شدم دیگ برنداشتم تیکرو

خدا حفظشون کنه . شما دیگه بر عکس استارتر پیشکسوتی اشباع شدی 😂😂😂😂ولی جدا از شوخی من نظرم اینه که ...

واای گفتی🤣🤣🤣بخدا نمیدونی چقدررر چشم براهه اول   مهر م😂😂😂   مغزم درد میکنه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
دوماهگی بچه گردن گرفته؟ یعنی گردنش سفت شده؟

بستگی به رفتار خودتون داره ما بچه رو خیلی ورزش و ماساژ میدیم به روش های مامان بزرگی بچه زود گردن میگیره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بچه دارم برای بچه بعدیم اقدامم دوماه پیش بیبی چک قشنگ مثبت شد از ذوقم گذاشتم پری شدم دیگ برنداشتم تی ...

عزیزم انشاالله تیکرت واقعی بشه و باردار بشی 

عزیزم انشاالله تیکرت واقعی بشه و باردار بشی

نمیدونم اگه حامله نباشم چیز جدی در انتطارمه شایدم خدا نخواد شایدم مشکلم جدی باشه فکر نمیکردم منی ک با اولین اقدام باردار میشم ی روز کارم ب دکتر بکشه هر چند گفتم باردار هم نشم دکتر نمیرم اصلا

من انقد دلم میخواد یکی دیگه داشته باشم ولی وقتی ب آینده فکر میکنم نمیتونم خودمو راضی کنم.تازه من فقط ب مسائل اقتصادیش فکر میکنم دیوونه میشم و پشیمون مسائل روانی و تربیتی و سلامتیش ک بماند...

اما خیلی خیلی خیلی دلم میخواد 

دو دلم زیاااد

دلم میخواد دخترم تنها نباشه 

مخصوصا وقتی اطرافیانو میبینه خواهر برادر دارن و از من میپرسه چرا آبجی ندارم چرا نمی‌خری برام چرا فلانی داره و ازین سوالا...

ولی باز فکرا و درگیریای خودم اجازه نمیده.

هیچ وقت فک نمیکردم بچه دار شدن انقد سخت باشه و حضورش در کوچکترین و بزرگترین تصمیمات زندگی دخیل باشه همه چی رو ب چالش بکشه.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
نه منظور بی خیالی از جنبه مثبت ، مثلا من خودم خیلی حساس و استرسی هستم ولی خیلیا زندگی رو به خودشون ر ...

اخه منم دقیقا تو شرایطی که قرار مسافرت گذاشتیم و نوزاد دارم پست شما رو دیدم 

عذاب وجدان‌گرفتم 

من که مثل سگ پشیمونم. ناخواسته است باید همون اول سقط میکردم هر چی تلا‌ش کردم نشد الان فقط مثل افسرده ...

چطور دلت میاد توروخدا تنم لرزید.اگه نمیخواستی چرا سفت وسخت پیشگیری نکردی که بیای از هدیه خدا ایراد بگیری