2777
2789

دیشب شوهرم ی چیزی گفت خیلی خورد تو ذوقم رایتش خانواده شوهر من عادت دارن تو همه چی نظر بدن و نظرشونم تحمیل کنن جوری ک من مثل ی مهمون بودم تو عروسیم خلاصه از شناختی ک دارم میدونم واسه اسم بچمم میخان اذیت کنن و شوهرمم ک ب حرفشونه ی زمزمه هایی هم شنیدم دیشب ک فهمیدیم بچمون پسره شوهرم گفت اسمشو چی میخوایی بذاری گفتم اهورا گفتم تو چی دوست داری گفت من بامادرم مشورت کنم البته با خنده و شوخی منم گفتم من اسم بچمو خودم انتخاب میکنم بقیه حتی تو فقط میتونید نظر بدید بد گفت شوخی میکنم هرچی دوست داری بذار میدونم چون خودش باید شناسنامه بگیره ی خونی ب دلم میشه

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهورا خوبه 

سپهر ، شهاب 

اینام خوبن 

و نزار کسی دخالت کنه خواهشا 

اینا الان میان غلامعلی میزارن

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 
اهورا خوبه سپهر ، شهاب اینام خوبن و نزار کسی دخالت کنه خواهشا اینا الان میان غلامعلی میزارن

ن اسمای بدی نمیگن اتفاقأ جدید میذارن ولی من دلم نمیخاد دیگه هیچوقت تو زندگیم دخالت کنن

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
ن اسمای بدی نمیگن اتفاقأ جدید میذارن ولی من دلم نمیخاد دیگه هیچوقت تو زندگیم دخالت کنن

البته اگه خوشت بیاد از اسمی که میخوان اشکالی نداره حالا

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 
نباید به کسی بگید تا ماه آخربچه شماست، شما زحمت به دنیا اومدنشو می‌کشی اسمشم با شماست نه حتی خود شوه ...

اخه یکی اینو ب شوهرم بفهمونه خوبه اگه درنهایت اسمی ک میخام رو نذاره بد طوفانی ب پا میکنم حسرت اون بچه تا چند وقت ب دلش میمونه چون عروسیمو ک ب دلم گذاشتن ب دل خودشونم موند باکاراشون ولی واسه بچم نمیذارم

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

اهورا خیلی قشنگه عزیزم 

نذار دوباره دخالت کنن اصلا نظر نخواه از هیچکس 

حتما خودتم موقع گرفتن شناسنامه برو .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
اهورا خیلی قشنگه عزیزم نذار دوباره دخالت کنن اصلا نظر نخواه از هیچکس حتما خودتم موقع گرفتن شناسنامه ...

خب برم مگه تو ثبت احوال کسی مادر رو ادم حساب میکنه چ فایده داره رفتنم اگه اسمی ک نخام بذارن خون ب پا میکنم میذارمش و میرم

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
اخه یکی اینو ب شوهرم بفهمونه خوبه اگه درنهایت اسمی ک میخام رو نذاره بد طوفانی ب پا میکنم حسرت اون بچ ...

با همسرت صحبت کن

بگو دردشو من می‌کشم

زجرش با منه

بچه منه

الان تو دیگه فقط یه شوهر نیستی، یه پدری باید بیشتر استقلال داشته باشیم

با همسرت صحبت کنبگو دردشو من می‌کشمزجرش با منهبچه منهالان تو دیگه فقط یه شوهر نیستی، یه پدری باید بی ...

دیشبم سریع کوتاه اومد چیزی نگفت ک بخام صحبت کنم 

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
خب برم مگه تو ثبت احوال کسی مادر رو ادم حساب میکنه چ فایده داره رفتنم اگه اسمی ک نخام بذارن خون ب پا ...

وقتی به اسم دیگه ای بگیرن نمیتونی کاری کنی هر کاری هم کنی دیگه نمیشه درستش کرد عزیزم

ولی تو ثبت احوال میتونی به مسئول بگی 

دوست منم همینطوری شد خانواده شوهرش ی اسم دیگ انتخاب کرده بودن اینم قبلش یه دعوا راه انداخت ولی کوتاه نیومدن روز شناسنامه رفت ثبت احوال به مسئول اونجا گفتش که اینا هر اسمی گفتن توجه نکن و بذارفلان .اونم انجام داده بود . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑