2777
2789

من روز دوم پری فولی ۳و نیم و ۴و نیم داشتم امپول داد به نظرتون ۲تاش بالغ میشن یا ممکنه کلا بالغ نشه یک بار روز دوم پری گفت فلیکول محدود ریز و امپول داد بالغ نشد الان چون ۴هست حتما بالغ میشه ذخیرهم ۴دهمه

امپول برا ۷ ۸ ۹ پری میدن ۲ ۳ نفهمیدم بدن خاهرمن اون روزا دقیقازدم فولیکولام رفتن بالا از شب ۳ ام پریمم شبی دوتالترورل خوردم یه بسته تموم میشه تو۵شب ک بعد امپولارو زدم بعد رفتم سوندروز۱۳ یا۱۲پری ک بینم چطور شده

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

امپول برا ۷ ۸ ۹ پری میدن ۲ ۳ نفهمیدم بدن خاهرمن اون روزا دقیقازدم فولیکولام رفتن بالا از شب ۳ ام پری ...

عزیژم دقبق منم همین امپولا داده میگم روز دوم پریود سایزه ۳و ۴داشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیژم دقبق منم همین امپولا داده میگم روز دوم پریود سایزه ۳و ۴داشتم

اها خب کمه بعدم توپدیودی خودش کمه ستیزشون چرا توپریودی رفتی سونو ؟

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

خوب روز ۲باید سنو بشی شما روز ۱۳ چند شد فولی هات

۱۱ و ۱۵ این چیزا داتشم ک کم بود باسوزن قرص ک خوردم شد۱۹ ۲۰ ۱۸ همچی اوکی بوده ولی خب بازم باردارنشدم دیگه ب کل قیدشو زدم

نمیدونم شاید برم ای وی اف یکم پولش زیاده و ریسکه کلاباید یه روش مطمعن بریم بینم خداچ میخاد دعاکن برام ۵سال منتظرم

نمیدونم شاید برم ای وی اف یکم پولش زیاده و ریسکه کلاباید یه روش مطمعن بریم بینم خداچ میخاد دعاکن برا ...

ان شا الله ای یو ای کردی میگن مشکلت چیه من ذخیره ۴دهم