2777
2789
عنوان

دندون درد بارداری

175 بازدید | 27 پست

سمت راستم دوتا دندون پوسیده دارم،سمت چپم یدونه،که از داخل دندون پوسیده لثه اومده بیرون،با سمت چپ خیلی وقته نمیتونم چیزی بجوم،الان چن روزه با سمت راست هم نمیتونم،در مواقع عادی درد نداره ولی موقع جویدن خیلی درد میکنه

عزیزای دلم همسرم😘 دخترم 😘 پسرام😘😘خدایا شکرت💐🌿🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان هفته۳۴ هستم،تا زایمان چیکار کنم؟نمیتونم با دوطرفم هم غذا بجوم،خیلی سخته،تجربه ایی ندارین؟

الان هفته۳۴ هستم،تا زایمان چیکار کنم؟نمیتونم با دوطرفم هم غذا بجوم،خیلی سخته،تجربه ایی ندارین؟

یکی از اشناهامون میرفت دندونپزشکی براش مواد بیحسی میزاشت و پانسمان میکرد تا زمانی که پانسمان روی دندونش بود خوب بود وقتی پانسمان باز میشد دوباره میرفت ضرر هم نداشت برا بچه 

این۵امین کاربریمه 😉
ديروز دكتر بودم خانومي حامله بود دكتر براش نامه نوشت كه بره دندونش رو درست كنه گفت هيچ ضرري هم نداره

به چنتا دکتر زنگ زدم همین که میگم حامله هستم میگن انجام نمیدیم پرکردن و عصب کشی

یکی از اشناهامون میرفت دندونپزشکی براش مواد بیحسی میزاشت و پانسمان میکرد تا زمانی که پانسمان روی دند ...

چجوری دندون رو پانسمان میکرد؟میشه باهاش غذا خورد؟

دیشبم برنج رو نتونستم درست بجوم همینجوری قورت دادم،چیز نرم هم بره روی دندونم خیلی درد میکنه،میترسم اینجوری غذا بخورم معدم خراب بشه

2810