2777
2789
عنوان

دندون درد بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 27 پست
چجوری دندون رو پانسمان میکرد؟میشه باهاش غذا خورد؟

اره عزیزم دندونش پوسیده بود مواد میزاشت روی دندون و پانسمان میکرد اینم بی حس میشد درد رو حس نمیکرد یکمم ملاحظه پانسمانش رو میکرد که دیرتر باز بشه۲ماه کارش همین بود چون تو ۳ماهه سوم نمیشه دندون پزشکی رفت

این۵امین کاربریمه 😉
شهرام رو میگن مخصوص باردار هاست یادم نیس بیمارستان بود یا دندون پزشکی یا درمانگاه

من تهران نیستم،

عزیزای دلم همسرم😘 دخترم 😘 پسرام😘😘خدایا شکرت💐🌿🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم ۳۴هفتمه و دوتا دندونم درد می‌کنه منکه با دنتول و مسکن و آموکسی سیلین دارم میگذرونم

اینا ضرر ندارن تو بارداری؟دندون شما مواقع عادی هم درد میکنه؟مال من زمان غذا خوردن درد داره

اینا ضرر ندارن تو بارداری؟دندون شما مواقع عادی هم درد میکنه؟مال من زمان غذا خوردن درد داره

سعی کن این یه مدت سوپ بخوری دیگه کاری نمیشه کرد

((((بیاد اولین دیدار)))
فردا میشم ۳۵هفته

چه جالب منم ان شاءالله فردا۳۵ هفته میشم،تاریخ زایمان شما رو چندم زده؟طبیعی هستین یا سزارین؟

چه جالب منم ان شاءالله فردا۳۵ هفته میشم،تاریخ زایمان شما رو چندم زده؟طبیعی هستین یا سزارین؟

برای من ۲۷شهریور

زایمان اولم طبیعی بود.ولی الان دارو اعصاب مصرف میکنم شاید دکتر اعصابم نامه بده برای سزارین.ولی در کل خودم دوستدارم تا جایی که میشه طبیعی زایمان کنم.شما تاریخ زایمانتون کی هست؟

((((بیاد اولین دیدار)))
برای من ۲۷شهریورزایمان اولم طبیعی بود.ولی الان دارو اعصاب مصرف میکنم شاید دکتر اعصابم نامه بده برای ...

برای من نزدیکترین تاریخ ۱۹شهریور،دورترین تاریخ هم۲۹شهریور،منم طبیعی میخام،۳۰ هفته رفتم سونو بریچ بود۳۷دوباره باید برم خداکنه چرخیده باشه،ان شاءالله که دوتامونم طبیعی بیاریم،من دیابت بارداری هم دارم ازون بابت هم نگرانم که ی وخ سزارین نشم

برای من نزدیکترین تاریخ ۱۹شهریور،دورترین تاریخ هم۲۹شهریور،منم طبیعی میخام،۳۰ هفته رفتم سونو بریچ بود ...

انشاا.‌ هر چی خیره همون بشه نی نی مون رو سالم وبا  زایمان راحت بدنیا بیاریم.

((((بیاد اولین دیدار)))