2777
2789
عنوان

❌جای من بودی چیکار میکردی

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 37 پست

عزیزم منم یه مدت ت خونمون اینجوری بود 

اول اینکه حقوق که گرفتی برو یه مقدار خشکبار بخر نخود و کشمش زیاد بخر با گردو فندق کم هم شد اشکالی نداره  اینا رو عصرونه بخور 

شام هم برو اول ماه یه مقدار نخود و لوبیا اینا بخر بنداز تو یه قابلمه بپزه نخود آبی یا خوراک لوبیایی بشه که هم نونی میشه خورد هم خالی قیمتاش هم کم درمیاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم یه مدت ت خونمون اینجوری بود اول اینکه حقوق که گرفتی برو یه مقدار خشکبار بخر نخود و کشمش زی ...

مسعله اینه میخرم میاد مامانجون میبره میده عمو هام دلمم نمیاد چیزی بگم

خوراک و حبوبات هم بلد نیستم نمیذارع هم بپرم 

بفولی بدش میاد میگه میخری بابد بدی دست من باشه 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
2805
مسعله اینه میخرم میاد مامانجون میبره میده عمو هام دلمم نمیاد چیزی بگمخوراک و حبوبات هم بلد نیستم نمی ...

خب برخورد کن شدی مادر خرج یه ایل  یعنی چی دلم نمیاد شرایطتت نسبتا شبیه منه الان فکر میکنی مامانجون یا بابات یا عموهات و حتی خواهرت قدر میدونن بهتره تا سرت به سنگ نخورده حد و حدود رو مشخص کنی

اگه میدونن بیماری خودشون باید باتوجه به شرایطتون یه چیزی میاوردن، شمام باید خودتو تقویت کنی تازودتر ...

نه‌ کسی نیومد پیشم 

عمم رنگ زد گفت ناراحت شدی چند روز اونه حالت بد پاشو نخواب 

منم واقعا نمیتونم بیدار بمونم همون ظهر که تاپیک زدم تازه بیدارشده بودم بعدش باز همونجوری گشنه خوابیدم تا الان 

دلم میخواد سرپا بشم نمیتونم

نه‌ کسی نیومد پیشم عمم رنگ زد گفت ناراحت شدی چند روز اونه حالت بد پاشو نخواب منم واقعا نمیتونم بیدار ...

دچار ضعف شدی باید خودتو تقویت کنی بخاطر همینه که نمیتونی از جا بلند شی وخواب الودی، اگه بتونی اب هویج یا اب سیب بخوری شیر بادام هم خیلی عالیه مقوی هست، کاش میتونستم کمکت کنم یه جیزیز بخوری تا سر پا بشی

دچار ضعف شدی باید خودتو تقویت کنی بخاطر همینه که نمیتونی از جا بلند شی وخواب الودی، اگه بتونی اب هوی ...

ممنونم ازت تا حدی بهترم در حد چند قاشق غذا خوردم 

اینجا صحبت میکنم بهتر میشم