2777
2789

سر بارداری دیشب بحثمون شد 

گفت ما زندگی نکردیم کاشکی قرص میخوردی 

منم گفتم اتفاقیه که افتاده اصلا نمیندازم به هیچ وجهی

و رفتم تو قیافه 

صبح واسم گل آورده و بهم محبت کرد یعنی اونم الان پذیرفته ؟ این یعنی چی بنظرتون یا خواسته من ناراحت نباشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

قطعا از رفتارشون پشیمون شدن که گل اوردن

تبریک میگم بهتون واسه نی نی😍

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

بیچاره دوست داشته فعلا ی زندگی ۲نفره داشته باشید..نامزدی یجور معذب بوده ..الانم ک میخواسته دلی از عزا دربیاره زد نی نی دار شدید

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."
مرسی عزیزمممممم

♥️

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

نمی‌دونم سیس این مردا چیه تا حامله میشه طرف زرتی قهر می کنن وقتی بچه به دنیا بیاد دنبال بعدی هستند

😂😂😂😂😂😂 خدا کنه دیگه نخواد از من ولی بعد زایمان حتما آی‌ودی میذارم 

2810