2777
2789

سر بارداری دیشب بحثمون شد 

گفت ما زندگی نکردیم کاشکی قرص میخوردی 

منم گفتم اتفاقیه که افتاده اصلا نمیندازم به هیچ وجهی

و رفتم تو قیافه 

صبح واسم گل آورده و بهم محبت کرد یعنی اونم الان پذیرفته ؟ این یعنی چی بنظرتون یا خواسته من ناراحت نباشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

قطعا از رفتارشون پشیمون شدن که گل اوردن

تبریک میگم بهتون واسه نی نی😍

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

بیچاره دوست داشته فعلا ی زندگی ۲نفره داشته باشید..نامزدی یجور معذب بوده ..الانم ک میخواسته دلی از عزا دربیاره زد نی نی دار شدید

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."
مرسی عزیزمممممم

♥️

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

نمی‌دونم سیس این مردا چیه تا حامله میشه طرف زرتی قهر می کنن وقتی بچه به دنیا بیاد دنبال بعدی هستند

😂😂😂😂😂😂 خدا کنه دیگه نخواد از من ولی بعد زایمان حتما آی‌ودی میذارم 

2810