2777
2789
انس جهانی منظورت بله راضی ایم نیازمند علم خیلی زیاده حدود 5 سال تجربه خوب و کافی

خوش اومدین

انس نمیدونم چیه 😄تو یه تاپیکی خانمه تو بازار داخلی طلای اب شده ترید میکرد میخوام بدونم‌چجوریه وارد این‌کارشم چطور باید اموزش ببینم

♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش اومدینانس نمیدونم چیه 😄تو یه تاپیکی خانمه تو بازار داخلی طلای اب شده ترید میکرد میخوام بدونم‌چج ...

طلای آب شده نشنیدم جدی 

ما طلای جهانی داریم که انس میشه

و از بالا و پایینش نوسان میگیریم

سودشم بستگی به سرمایه ات و مقدار سود در ماه ات باشه

تمام بازار های مالی نیاز به چندین سال تجربه و آزمون و خطا دارند کسی تا به حال با چند تا کلیپ دیدن تریدر نشده اصلا راحت نیست دارای فشار روانی و استرس زیادی هست

اگه انسان معتقدی هستید از نظر شرعی نوسان گیری طلای آب شده دارای اشکال شرعی هست و مجاز نیست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
ممنون چطور میشه اصولی آموزش دید؟

پاول باید تحلیل تکنیکال یاد بگیرید که بین ۳ ماه تا ۶ ماه زمان می‌بره بعدش باید تمرین کنید که اونم بین ۶ ماه زمان می‌بره شایدم بیشتر هیچ تضمینی وجود نداره که بعدش بتونید در معامله واقعی موفق بشید این بازار ها دارای سود و ضرر هستند

بهترین منبع آموزشی یوتیوب هست

تحلیل تکنیکال یاد بگیرید میتونید در تمام بازار ها مثل بورس و فارکس و طلا و ارز دیجیتال کار کنید به شرطی که در معاملات تمرینی به موفقیت برسید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
پاول باید تحلیل تکنیکال یاد بگیرید که بین ۳ ماه تا ۶ ماه زمان می‌بره بعدش باید تمرین کنید که اونم بی ...

مرسی کانال خوب تو‌یوتوب که اصولی آموزش بده میشناسین؟

♥️♥️

مرسی کانال خوب تو‌یوتوب که اصولی آموزش بده میشناسین؟

هیچ کانالی اصولی آموزش نامیده 

انواع و اقسام روش تحلیل تکنیکال وجود داره با استادانی مختلف باید ببینید با چه سبکی راحت هستید و براتون قابل فهمه اصلا آسون نیست لازمش دیدن همه انواع و اقسام سبک ها هست