2777
2789
عنوان

بچه معلول کیا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 8508 بازدید | 200 پست
خوشحال میشن کاملا مشخصه فقط جلوروی آدم می‌کن اخی بمیرم برات وفلان ولی دراصل میگن اخی اینام بدبخت شدن ...

این چه حرفیه میدونی تو چقدر صد برابر مادرای دیگه پیش خدا قابل احترامی؟؟نمیدونم در وصف شما مادرایی ک بچه معلول دارین چی باید بگم شاید از جهاد هم بالاتر باشه ارزش کارتون.شماها فرشته این

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین میدونم خستع ای میدونم دیگ سیر شدی بچه همینجوریشم آدمو پید میکنه  ولی یکی دیگم بیار ،اگ مشکل حادی تو خانوادتون نیس از کجا معلوم این سالم نشه،،؟؟

میگی جدا شم،اون شاید هیچی نفهمع ولی در حق بچه هم ظلم میشه خودش ک نخاسته بیاد ب این دنیا

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
چیزی نمیگن همش برّ و برّ نگات میکنن.من پسرم خیلی تو خیابون مخصوصا بیقرار میشه جیغ بلند میکشه داد میز ...

بله باز نگاه کردنشونم مهم نیست اینکه میگن اینو نگاه کنید بچش چجوریه آدم ن میتونه چیزی بگه ن گریه کنه مات میمونه

من خواهرشوهرم اینقد زیرزیرکی به رفتار پسرم می‌خندید زنیکه گنده ۵۰ ساله.خداروشکر فهمیدم نوه خودش بیش ...

چوب خدا صدا نداره ولی شمام خوشحال نشو...چون اون بچه طفلی گناهی نکرده

بله باز نگاه کردنشونم مهم نیست اینکه میگن اینو نگاه کنید بچش چجوریه آدم ن میتونه چیزی بگه ن گریه کنه ...

حرف مردمو بیخیال بشید 

به ما هم میگن نازا و عقیم 

ولی جدی نمیگیریم‌انگار نه انگار حرفی زدن 

اون طفلی گناه داره عزیزم تو جدا بشی خیلی اذیت میشه

ای که دستت میرسد کاری بکن...
ببین میدونم خستع ای میدونم دیگ سیر شدی بچه همینجوریشم آدمو پید میکنه ولی یکی دیگم بیار ،اگ مشکل حاد ...

همسرم ب هیچ عنوان قبول نمیکنه‌. دیگه پولی نمونده همه روخرج این دکتر اون دکتر کردیم‌.پولم بود قبول نمی‌کرد میگه این گناه داره میبینه ناراحت میشه 

چیزی نمیگن همش برّ و برّ نگات میکنن.من پسرم خیلی تو خیابون مخصوصا بیقرار میشه جیغ بلند میکشه داد میز ...

چقدر سخته  

پسر من ۴سالشه یه وقتایی جیغ میزنه یا مثلا میخواد نوشابه های سفره رو همشو بذاره کنار هم بعد مهمونا بهشون بر میخوره چپ چپ نگا میکنن آدم میگه انگار همه باید رعایت بزرگترا رو بکنن ک یه وقت اذیت نشن

منم پسرم مریضه همین الان مثل هزاران بار دیگه نخوابیدم می‌شینم گریه میکنم میگم خدایا اگه میشه منو مرگ بده ولی این خوب بشه 

همه بهم میگن بلد نیستی بچه تربیت کنی و..از صبح تا شب فقط مشغول صحبت ونصیحت ودارو دادن هستم 

تو خونه آرامش نیس به هیچ وجه فقط جیغ جنگ دعوا 

کسی نیست به خاطر رفتار بچم وسلوغیش معذرت نخواسته باشم 

همسایه ها بارها اعتراض کردن مدرسه بچه ها هم سن هاس 

این فقط یک مشکلم هست کل سرنوشتم درد هست 

همش نگاه ساعت کنی هر چهار ساعت یکبار دارو بدی با بدبختی قرص پیدا کنی و..

خیلی تنهام 

مانباشیم زنده نمیمونه خیلی وابستس بخاطراون میگم من برم بهتره حداقل یکیمون پیشش باشیم

یعنی قشنگ میشناستتون؟

میفهممت.ولی کاش پسر منم راه نمی‌رفت.یعنی اینقد اوتیسم شدید هست هیچ جوره نمیشه کنترلش کرد بعضی وقتا م ...

منم میگم خدایا کاش لال بود ولی عقلش سالم بود 

خیلی سخته بچه اصلا نفهمه هر چی بگی درک نمیکنه که نمیکنه