2777
2789
عنوان

دخترم همش ناحیه خصوصیش رو می‌ماله روی زمین دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 47 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر چی حساس بشی بدتره طبیعت اینطوریه

و شاید بچه پاش عرق سوز شده عفونتی چیزی کرده یا لباسش کثیف بوده و در ضمن لباس بچه به توجه زیادی داره که تو داخل همه لباس ها نشوریش و با دست بشوری با صابون بچه ملایم

شاید عفونت داره باعث خارش میشه.بچه هم که خواسته بخارونه دیده یکم بهش لذت میده تکرار کرده

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

بچه هایی که استرس دارن انجام میدن، ببین اول از همه استرس محیطی شو کم کن، بررسی کن ببین علتش چیه؟ خودت یا همسرت دعواش نمیکنید؟ رابطه خودت و همسرت بد نیست؟ اطرافیان چطور؟ ضمنا باید حسابی سرگرمش کنی ، اینقدی که وقت نکنه سراغ اینکار بره، راستی ممکنه خارش داشته باشه عفونت اداری نداره؟ هیچ وقتم مستقیم یهش نگو، ققط هز وقت دیدی حواسشو پرت کن 

من دخترم از روی کنجکاوی دست میزد بعد بهش گفتم دست بزنی ناخنت نیر پوستتو میکنه بعد هی میای میگی خصوصیم میسوزه و این حرفا یا میگفتم نکن مامان کثیفه میری جیش میکنی دستت کثیف میشه تا از سرش افتاد باید یجوری رفتار کنی ک فکر نکنه نسبت به اعضای بدنش ارجعیت داره یا یه چیزی هست ک مامان میگه نکن اگه از دلایل عادی استفاده کنی شاید یادش بره 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
حتما یه صحنه ای در اطرافیان و یادر تلویزیون دیده....

اصلا ربطی نداره خودارضایی  که بهتره بگیم خود لمسی دراکثر کودکان بوجود میاد یه امر طبیعیه واون لذت وارضایی که توذهن ما بزرگسالاس اون شکلی نیست فقط یک نوع عادته که بارفتارصحیح وبه مرور زمان میشه کنترلش کرد  وترکش داد

2810