2777
2789
عنوان

از بارداری خسته شدم

304 بازدید | 34 پست

۳۰هفته ام دیگه خسته شدم ن میتونم دراز بکشم ن میتونم ب پشت بخوابم ن روی شکم انقد سنگینی هزار تا دردسر دیگع همش لباس گشاد از لباسای بارداری حالم بهم میخوره

کلی چاق شدم 😭😭خدایا بسه دیگه چرا تموم نمیشه نمیخام این شکم گنده تا ابد همراهم باشه😭😭😭

توروخدا یکی بیاد روحیه بده هرکس از راه رسید گفت دیگه لاغر نمیشی دیگه با روزای خوبت خداحافظی کن دیگه نمیتونی مثل قبل خوش بگذرونی دیگه رابطه ات با شوهرت مثل قبل نمیشه و…..

چرا یکی ی حرف قشنگ نمیزنه

اگ اینجوری باشه هرزنی بعد مادر شدن باید بمیره

از اون طرف استرس خیانت شوهر تو دوران بارداری رو چیکار کنم چون من نمیتونم تامینش کنم

خودم چی چرا من صدام درنمیاد که نیاز ب رابطه و احساس دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خالم بعد زایمان دخترخالم هیکلش عین قبل شد همونقدر ریزه میزه و لاغر

هردوتا خاله هام همینطور بودن

(کاربری دست یه دختر ۲۱ ساله و یه خانوم ۳۳ ساله هست) کاش بدونیم با شکستن دل ادما دل خودمون محکم تر نمیشه...

ان شاءالله بسلامتی زایمان کنین 

موقع شیردهی لاغر میشین نترس😀

مرد اگه اهل خیانت باشه هرجور باشه کارشو میکنه فک نکن به این چیزا... 

مادر شدن بهترین حس دنیاس لذت ببر وناشکری نکن تا اینجاش اومدی کم مونده یکمم صبر کنی تمومه 🤍

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از عالمی پرسیدند:خوب بودن را کدام روز بهتر است؟؟؟....عالم فرمود :یک روز قبل از مرگ!!.....دیگران حیران شدند و گفتند:ولی زمان مرگ را که هیچ کس نمیداند!!......عالم گفت:پس هرروز را روز آخر فکر کن!وخوب باش شاید فردایی نباشد♡...... اگه بتوانم مانع شکستن دلی شوم،،                                    بیهوده نزیسته ام....                                                        اگر بتوانم آلام زندگی دردناکی را تسکین دهم،،،                    بیهوده نزیسته ام.....                                                       یا بتوانم پرنده درمانده را به لانه برگردانم،،،                        بیهوده نزیسته ام.....                                                      محبت یک آرزوی قلبی است، که باعث میشود کارهای خوب انجام دهیم، حتی اگر پاداشتی دریافت نکنیم، صرف انجام آن کار ها شادی زندگی ماست،                                              خدا گفته اگه کاری نیکی  کردی و طرف جبران نکرد نگران نباش من برات یچیزای نگهداشتم تو بخاطر من نیک باشو نیکی کن فقط برای رضای خدا.... ♡☆

عزیزممممم❤️

تموم میشه نگران نباش بیشتر شو رفتی کمش مونده

کی گفته دیگه لاغر نمیشی؟انقد اینستاگرام میبینم بلاگر ها میبینیم رو چن تا بچه آوردن هیکلشون از منی که بچه ندارم بهترن🤣 خودت بخوای بعد زایمانت وزنتن کم میکنی 

الان برو قشنگ استراحت کن فکر هیچی نکن

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...

اینا چیه میگی ،خودمن بعد شیش ماه بعدزایمان ب وزن قبل بارداری برگشتم ازهفته ۲۷تاشیش ماهگی بچم رابطه نداشتیم ولی ن خیانت دیدم ن دور شدیم بلکه ازلحاظ روانی خیلی بهم نزدیک شدیم،من بچمم رفلاکس شدید داشت ولی مدیریت کردم خونه مم همیشه برق میزنه مادر از لحاظ روانی امنیت داشته باشه بچشم اروم میشه کمتر اذیت میکنه

دنیا ممکن است یه تصور خیالی ،وفلسفه ی وجود صرفا یک رویاباشد.

عزیزم دلم،مامان خوشگل بیشترش رفته و کمش مونده

چشم به هم میزنی این چند هفته هم میگذره و نی نی و میگیری بغلت 

وقتی صدای گریه ش بشنوی همه این سختیا یادت میره

بغلش کنی ،بوی تنش حس کنی کلی کیف میکنی

اولاش واقعا سخته اما کم کم یاد میگیری و قلق همه چی میاد دستت

وقتی مادر بشی دنیات یه شکل دیگه میشه ،اصلا انگار یه آدم دیگه میشی

نگران خیانت همسر هم نباش این افکار بریز دور و مطمئن باش شوهرت هم مثل شما منتظر ثمره عشقتون هست

انشالله صحیح و سالم بغل بگیریش

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

عزیزم اولا که خیلی مبارکه😍

بعد اصلا اینجوری فک نکن نینی هم ناراحت میشه خداروشکر کن وقتی بیاد تو بغلت اینا یادت میره و اینکه بچه زن و مردو بیشتر بهم نزدیک میکنه شیرین میکنه زندگیتونو به اینا فک کن و بعد اینکه از زایمانت چن ماه گذشت برو باشگاه اگه هم لاغری مثه روز اول میشی نگران نباش

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥
2810