2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26166 بازدید | 5664 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خوشگلا روزتون مبارک خوبین 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اوووخ خدا الهییییییییییی ببم🥲🫠همیشه ب خوشی💋😘🤩سایه مامانتو مستدام عسلم اینجاعقده تراشی میکنن مان ...

دورت بگردم منننننن🩷😍💛💜🌸قلب منی خواهری قشنگم 💛😍🤎

@لیلا_70‍  کجایی خانومی چرا برای بچم تگ نمیشی 😡🔪😁

دلبری لیلا گزینه خوبیه واسه مادر بودن 

بریم تو مخش نی نی برامون بیاره 🤌😁🩷

من کلی دلتنگت بودم 

ان شالله امسال پر از خبرای خوش برات باشه خانم وکیل خوشگلم چش آبی خودم 🌸💜🩷🫂🌸

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

[QUOTE=365340458]سلام خوشگلا روزتون مبارک خوبین [/QUOT🌸E]

سلام گلم 🌸

روزت مبارک باشه 🌸

خوبی خوشی قشنگم 🌸😍

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

اوووخ خدا الهییییییییییی ببم🥲🫠همیشه ب خوشی💋😘🤩سایه مامانتو مستدام عسلم اینجاعقده تراشی میکنن مان ...

همچنین واسه مامان نازنینت 🌸🩷💜

که همچتین دختر ناز و مهربون و خانوم وگل و پر از افتخارو و به ما هدیه داده 😍🫂💜🩷😘😘😘😘😘🤎💜🩷

@لیلا_70‍ خوبی عسلم💋

@لیلا_70‍ 

همچنین واسه مامان نازنینت 🌸🩷💜که همچتین دختر ناز و مهربون و خانوم وگل و پر از افتخارو و به ما هدیه ...

فدای تو بشم من قشنگم چقدرررررنو نامبر وان و خوبی اخهههه🥰🤩🤩🤩🤩🤩🧡😻💋❣️دورت بگردم عسل ابجی😻💋❣️🍯

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

دورت بگردم منننننن🩷😍💛💜🌸قلب منی خواهری قشنگم 💛😍🤎@لیلا_70‍ کجایی خانومی چرا برای بچم تگ نمیشی ...

لیلا سرسخته هااامانا🫣🫠🤭😂بزاربیاد رومخش کار کنیم ببینم چ میشه🤣🥲

قربونت بشم منننننننننننننن قشنگممممممممممممممم

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔