2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 26201 بازدید | 5674 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@اوری_اورا جان جانانمعشق من تولدت مبااااارکککککککک 😍😍🍻💃🌹😈🍻✌هر روز خوشگل تر،خوش صدا تر، خوش‌پ ...

مهگگگگگگگگل تولدت مبارررررررک 😍😍😍😍

منتظر بودم تولدت شه برات کادوهای خوشگل خوشگل بیاررررم 

اینا رو اواخر بهار رفتیم مسافرت بپوش 😍

تازه اونجا هم برات بازم کادو میخرم 😎

😂 😂 😂 اووووف چه خوشگل تک شد🤕🥴@maaahiiiiioaj 🥴🥴😆😆😆

سلام عخشم 

اون خط فاصله اولشو نزاشتی 😅

@_maaahiiiiioaj    

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

سلام به روی ماهت گلم خوبم شماچطوری چکارمیکنی باسرما

ممنون منم خوبم چیکار میشه کرد زندگی 

درسته خیلی سرده ولی من سرما رو بیشتر از گرما دوست دارم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
زنده باشی 😘😘 نه عزیزم نشده من کلا یکم لجباز هستم حرف هیچ کیو گوش نمیکنم معمولا کم پیش میاد حرف گوش ...

❤️

😂 بنظرم میاد اگه بزارنت تو یه کار گروهی اون چیزی که انتظار میره انجام نمیدی ولی تک نفره چرا 😂

آ قربون خواهر ظریف خودم 😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗

خدا نکنه عزیزم ❤️ 

یه سوال ، اگر کسی مدتی باهات سلام و خداحافظی نکنه، منظورم همکاره ، بعد مدتی دوباره سلام و خداحافظی کنه واکنشت چیه ؟ و با خودت چه فکری می‌کنی ؟

چی بپرسم ،🤔منظورت همون سوالی که از شبنم پرسیدم ؟

ناااااا حالمووووو😡🔪🔪🔪

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

سلام قشنگم 😍❤️❤️ببخشید سر نزدم به سایت دو ساله پاییز سرفه های حساسیتی میزنم ولی این بار خفتم کرده ح ...

سلام فدات شم 💋 💋 

امیدوارم زودتر خوب خوب بشی خواهر گلی ❤️

اجی گلی برای این موقع سال ماسک بزن تا باد سرد و میکروب وارد ریت نشه ، 

ناااااا حالمووووو😡🔪🔪🔪

صحیح ،😁 

ععععع نپرسیدم ،😢😅

بیا بقلم بوچت تنم ❤️💋💋💋💋💋💋 

خواهر گلی منی ، فدات بشم منی ، آجی خودمی ❤️❤️❤️❤️❤️ 

الآن بوچت کلدم و بقلت کلدم حالت چطوره ،🥺