اتوبان مدیر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 8293 عنوان دورهمی دوستانه🤩🦋 | مشاهده متن کامل بحث + 26339 بازدید | 5691 پست هرکی دوسداره تو تاپیک شرکت کنه دوستاشو تگ کنه.باهم آشنا شیم 🤩🦋@لیلا_۷۰ @دختران_تابستان @mary2772 @آویشونم @میم_مثل_مادررر خواهرای گلم چطورن ؟؟😘 ✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️ 🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫 1403/05/21 | 23:39 18 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اتوبان مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 8293 چطورین بچهاشیش ماه پیش پارچه دادم برا مهسا لباسبدوزنتازه امروز آماده شده،رفتم گرفتماصلا خوشم نیومد،ا ... سلام ننه اتفاقا خوشگله مبارک باشه فقط زیرش و کوتاه کن اندازه بدنش دوخته به تنش نشسته ❤️💋 ✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️ 🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫
اتوبان مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 8293 چطورین بچهاشیش ماه پیش پارچه دادم برا مهسا لباسبدوزنتازه امروز آماده شده،رفتم گرفتماصلا خوشم نیومد،ا ... @لیلا_۷۰   @ریحان_71   @دختران_تابستان   کاربری ماهی یادم نمیاد بلدی؟@آویشونم   ✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️ 🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫
اتوبان مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 8293 چطورین بچهاشیش ماه پیش پارچه دادم برا مهسا لباسبدوزنتازه امروز آماده شده،رفتم گرفتماصلا خوشم نیومد،ا ... @مدیسا1365   @مامان،مهدیار   @mary2772   ✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️ 🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫
_maaahiiiiioaj عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 341 سلام ننه اتفاقا خوشگله مبارک باشه فقط زیرش و کوتاه کن اندازه بدنش دوخته به تنش نشسته ❤️💋 سلام عزیزمپارچه رو قبلا مامانم گرفته بود نزدیک ۳ مترهمونو بردم دادم گفتم یا بالای زانو بده، یا روی زانوبلند ندوزهامروز رفتم دیدم تا تونسته بلند گرفته خب بچس اینزیر دست و پاش میره زیادم بهش نمیادانقد اعصابم خورده حاضرم لباس و با خیاطش پاره کنم
_maaahiiiiioaj عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 341 سلام ننه اتفاقا خوشگله مبارک باشه فقط زیرش و کوتاه کن اندازه بدنش دوخته به تنش نشسته ❤️💋 حالا اون زیریش مسئله ای نیسگذاشته پف باشه خیر سرشحالا دریغ از یه ذره پف مف
اتوبان مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 8293 سلام عزیزمپارچه رو قبلا مامانم گرفته بود نزدیک ۳ مترهمونو بردم دادم گفتم یا بالای زانو بده، یا روی ز ... نه ننه اعصابت بهم نریزه بعضی خیاطا میترسن کوتاه مدنظر بگی انجام نمیدن میزارن بلند باشه بعد مشتری خودش نظر بده اوکی بودنش چقد باشه اتفاقا تو بدن بچه شیک و باکلاسه و هم رنگش عالیه ✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️ 🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 59684 من هیچ رقمه ندوست 😂 😅😅😅😅 فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙
_maaahiiiiioaj عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 341 نه ننه اعصابت بهم نریزه بعضی خیاطا میترسن کوتاه مدنظر بگی انجام نمیدن میزارن بلند باشه بعد مشتری خود ... بچه خودش ذوق داره دامن بلند دوست داره تاحالانپوشیدهاصرار از منه میگم نمیاد بهش😐
اتوبان مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 8293 حالا اون زیریش مسئله ای نیسگذاشته پف باشه خیر سرشحالا دریغ از یه ذره پف مف بخدا من سر اینکه راضی باشی نمیگم ولی واقعا خیلی قشنگه شاید چون پف زیاد دوست ندارم دلیلش باشه قشنگ تو تن نشسته و قشنگه من که خیلی خوشم اومد چقد مدل پشتشو دوس دارم ✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️ 🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫
اتوبان مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 8293 بچه خودش ذوق داره دامن بلند دوست داره تاحالانپوشیدهاصرار از منه میگم نمیاد بهش😐 عه واااا ننه کوتاه بیا بچه دوس داره خب نزن تو ذوق بچه من که میگم از هر نظر اوکی هس🤌 ✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️ 🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫
_maaahiiiiioaj عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 341 عه واااا ننه کوتاه بیا بچه دوس داره خب نزن تو ذوق بچه من که میگم از هر نظر اوکی هس🤌 اخه به دلم نمیشینه هرجور نگاش میکنم🚶
_maaahiiiiioaj عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 341 عه واااا ننه کوتاه بیا بچه دوس داره خب نزن تو ذوق بچه من که میگم از هر نظر اوکی هس🤌 کوتاهش نکنم؟
اتوبان مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 8293 اخه به دلم نمیشینه هرجور نگاش میکنم🚶 بچه دوس داره خب عیییییی ✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️ 🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫
اتوبان مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 8293 کوتاهش نکنم؟ اگه بچه دوسداره کوتاه نکن تورو خدا ✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️ 🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 59684 چطورین بچهاشیش ماه پیش پارچه دادم برا مهسا لباسبدوزنتازه امروز آماده شده،رفتم گرفتماصلا خوشم نیومد،ا ... سلام عزیزم مبارکش باشه به خوشی بپوشی 🥰🥰به نظر من قشنگه مهگل جان کوتاه نکن حیفه حالا یه جا بلند بپوشه بعدا خواستی کوتاه کن پشتش قشنگتر از جلو هست پشتش خیلی خوبه جلو اون قسمت بالا به نظرم ساده هست ولی نمیدونم چیکار کنه که از سادگی در بیاد 😅😅😅 فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙