2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21053 بازدید | 4523 پست
سلام عزیزدلم

سلام مامانی کجا بودی خوبی

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام عاقبتت بخیر باز خدا خیرش بده یه گل هست نازنازی به گل تبخال معروف یکی از برگها رو بزنی روش تا ۲۴ ...

نشنیدم اسمشو تا حالا، اصلا اعصابمو خرد کرده همش میخاره 

هفته پیش یکی زدم الانم یکی 🤕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نشنیدم اسمشو تا حالا، اصلا اعصابمو خرد کرده همش میخاره هفته پیش یکی زدم الانم یکی 🤕

مامان من گلش رو داره تقریبا همه فامیل ما دارن گوگل هم بزنی میاره هرکی توی فامیل تا تبخال زد زود از برگاش می کنه ابش رو میزنه روی تبخالش یا برگش رو روی تبخال له میکنه زود خوب میشن 

توی گوگل بین شاید دارین شما اسمش رو یه چیز دیگه میگین یا شاید دور و برت دیده باشی اسمش رو نمیدونی خیلی گل راحتی هست همه جا رشد میکنه

سلام اشی مشینوچ، منو ای هنرا🤣

سلام ریحونی 

نوچ بعید نیست 

از هر انگشتت هنر میباره 😅

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

😂😂😂خدا رو چه دیدی یه بار دیدی یه سفرم با تو رفتیم😍دهن سرویس لیلا هم دید 🤕🤣🤣🤣

جوووون ان شالله من ببینمت از ذوق دیدنت سکته میرنم 😄

با اجازه ات 😄😄😄

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام ریحونی نوچ بعید نیست از هر انگشتت هنر میباره 😅

ها ها همونی تو میگی 😂اصلا هنرا دنیا کار منه🤣

تبخال زدم رو مخ بگو چکار کنم تا صبح خشک بشه 

دیشب رفتم پاکسازی پوست برام انجام نداد بخاطر تبخال گفت تازه ی کل صورتت پخش میشه حتی زیر چشمات

خودم قرص و پماد تبخال میزنم انگار نه انگار 

ها ها همونی تو میگی 😂اصلا هنرا دنیا کار منه🤣تبخال زدم رو مخ بگو چکار کنم تا صبح خشک بشه دیشب رفتم ...

الهی بدترین چیز همین تب خاله متنفرم ازشاااااا

اب لیمو بزن به پنبه روش بزن 

سریع خشک میشه 

الهی بدترین چیز همین تب خاله متنفرم ازشاااااااب لیمو بزن به پنبه روش بزن سریع خشک میشه

واقعا لعنت بشه این تبخال 

میزنم حالا، خدا کنه بره وگرنه کلا گند میزنه تو اعصابم، پنجشنبه بله برون برادرشوهرمه اینم اومده گوشه لبم

دادا اینو میگی؟ اگه آره که خودم دارم فراوووووون

بله اونهایی که گل ریز صورتی دارن پایینی سمت چپ

واقعا لعنت بشه این تبخال میزنم حالا، خدا کنه بره وگرنه کلا گند میزنه تو اعصابم، پنجشنبه بله برون برا ...

عه بسلامتی 

ضدحاله بابا 

سیرم بهش بزن سریعتر خشگ میشه