2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20861 بازدید | 4486 پست
@اتوبان @لیلا_۷۰ @mary2772 @آویشونم سلام خوشگلا شبتون بخیر🥰حالتون چطوره خوبین 🤩ان شاءالله که ه ...

سلام گلم صبحت بخیر خوبی چه خبر 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
@mary2772 ماری جونم چطوری خوبی دلم برات تنگ شده بود مهربون🩷

سلام گلم خوبم عزیزی مهربونی از خودته🤍💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم صبحت بخیر خوبیمن خوبم سلامتی عزیزم شماچطوری

الحمدلله

خدا رو شکر همیشه سلامت باشی منم خوبم سرم گرمه

ممنون عزیزم😘موفق باشی

خواهش می کنم 

ممنون گلم همچنین🤍💚

خدا بد نده مامانم همین شده دود پخت و پز و دود نباش دمنوش اویشن حتما بخور بعد پودر روتارین خیلی تاثیر ...

هعی اشی مشی🤕😩😂

آره پخت و پز ک اذیت میکنه ولی من اینقدر عتیقه ام ک دمنوشا برا سرماخوردگی اصلا سازگارم نیست و حالمو بدتر میکنه 

سرفه های من حساسیتیه اینا بیشترش میکنه

رو آورده بودم به یه ذره چایی که اونم پریروز آزمایش دادم پلاکت خونم پایین و کم خونی شدید، همینم نباید بخورم😂

دور از جونت بدجور خدا داره حالمو میگیره

دو روزه عصرا میرم سرم میزنم هر سرمی دوتا چرک خشک کن قوی میریزن توش😩میریزن توش😆😆🤣🤦‍♀️

بعد یه دوتا قرص آنتی بیوتیک روزا میخورم یکیش 500یکیش 750 

منم بدنم کشش نداره اینا قویه، عین جنازه میشم 😂فشارم پایین، ضعف، تهوع، انگاری حامله ام

بعد یه شربتی دارم ویکس رو آب کردن ریختن تو شیشه 🤢همتو میسوزونه و میره پایین 

مزه اش نگم 🤢🤢😭😂افتضااااح

بعد یه اسپری دارم خدا نصیبت نکنه چنان بعد از ده دقیقه دهنمو زهرمار میکنه که با هیچی تلخیش نمیره

هعی اشی مشی 😂 ریحون در گو ز پیچان ترین حالت ممکنه🤕

امااااااااااااا

چون منو خدا خیلی دوست داره پریو... شدم 😢😂اینم یه درده دادا

و چوووون خدا عاشقمه بچه هم از امروز مریض شده افتاده رو دستم 🤕

خوبم ممنون زندگی میکنیم دیگه شپا خوبی چخبرا

سلاپتی خبرخاصی نبست زندگی تکراری بچها مدرسه میرن میان منم کارهای خونه وزندگی روزمره

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
هعی اشی مشی🤕😩😂آره پخت و پز ک اذیت میکنه ولی من اینقدر عتیقه ام ک دمنوشا برا سرماخوردگی اصلا سازگا ...

ای بابا خداسلامتی بهت بده عزیزم چندروزتحمل کن این ویروس لعنتی بره 

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
2810