2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20870 بازدید | 4489 پست

@flovertoooo    

خوبم به خوبیت قشنگترینم 

یکی یدونه ام 😍

نگردی که حیفی 

بابا باید ما موفقیاتو ببینیم کیف کنیم کف بزنیم 😘🤩

مگه یدونه دلبر بیشتر داریم 

چش دریایی من 🤩🤩

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@flovertoooo خوبم به خوبیت قشنگترینم یکی یدونه ام 😍نگردی که حیفی بابا باید ما موفقیاتو ببینیم کیف ...

قربون تو برم منننننننننننننن💅مگ میشه قربون تو نرف😍❤💋💋💋💋فداتبشم ابجی قشنگه❤💋عزیز دلمی دلبر فداااااات😘

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

مانا ابجی جونب نظرت من چکار کنم ک بابام خواستگار خوبمو رد نکنهکلا باازدواج من مخالفه اجی گلیچیکار کن ...

فدات شم میخواستم اونجا پیام بزارم نمیدونستم تو زدی تاپیکو یهو گم کردم دیگه یادم رفت 😍😍

باورت میشه بابای منم مخالف بود 

ولی چون همسرمو دوس داشتم مامانم گفت بابا گفت نه 

دیگه تصمیم گرفتم مامان کنارم باشه با بابام رو در رو خجالت و گذاشتم کنار باهاش صحبت کرد تموم حرف دلمو زدم 

توام جسارت بخرج بده باهاشون صحبت کن 

جرم که نمیکنی که گلم 😘

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

ابجی مانا دلم برات تنگ شده بود💗

منم حسابی دلتنگت بودم 

دلبری قشنگم خواستگار خوبتو رد نکنیا 

درسته پدر مادر عزیزن 

ولی بازم یه سری نیازهای عاطفی هست که باید باجنس مخالف تجربه کرد هر حسی جای خودش قشنگه 😍

قربون تو برم منننننننننننننن💅مگ میشه قربون تو نرف😍❤💋💋💋💋فداتبشم ابجی قشنگه❤💋عزیز دلمی دلبر فدا ...

وااای نههههههههه

قلب من 

مهربونمممممم تو حیفی حیف زیبای من 😍🥰

منم حسابی دلتنگت بودم دلبری قشنگم خواستگار خوبتو رد نکنیا درسته پدر مادر عزیزن ولی بازم یه سری نیازه ...

چشم عزیز مننننن مرسی فداتشم😘

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

ماری امروز ندیدمت کلی دلتنگت شدما 🫂

عزیز دلی 🤍💚

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام به روی ماهت خانوم خوشگلههه 😎🍻ای بد نیستمخودت خوبی

سلام ننه جونی 

خوبم بخوبیت 

ننه کم پیدایی سرم بچها و مدرسه ای معلومه ها 

بچهای اینجاتم فراموش نکن 

ما فقط یه ننه مجازی داریم 🤌🥲

2810