2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20902 بازدید | 4494 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای شمااااخداروشکرجدییییی 😍😍مبارکه بسلامتییییحال کنین باهم،از الان تااا همیشه

بله جدی نکنه توهم توقع داشتی با کاچی هایی که خوردم پسر میزاییدم😆😆😆😆😆

ممنون عزیزم سلامت باشی🤗😍

@اتوبان سلام خوبی ❤️ میگم چیزه عععععع امروز کلیپ اینستا دیدم از بچه کوچولو که تپلی بود ، نمی‌دونم چ ...

سلام عشقمممم عه نفلین کلدی 😭😁

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مرسی عزیز دلم ❤️ همچنین خانواده محترم شما رو 🥰کلاس سوم ابتدایی، هشت سالشه

خواهش میکنم گلم ممنون 🤍💚

خدا حفظش کنه پس اگه مدرسه میره تو چرا نمیگی درگیر درس مدرسه بچه ام هستم 😂

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
قربونت برم همه عالیاومدددد باز همین دیشب رفتدرگیر درس و مشق و مدرسه و ..

خدا رو شکر 

وا باز که دلتنگ میشی اینطوری هنوز دوهفته یه ماه نیست اومده

موفق باشن 

خواهش میکنم گلم ممنون 🤍💚خدا حفظش کنه پس اگه مدرسه میره تو چرا نمیگی درگیر درس مدرسه بچه ام هستم 😂

مرسی عزیزم ❤️ 

هستم ولی خوب یک خصوصیت خوبی که داره اینکه درس خونه حفظیات رو عالیه ماشاالله، بیشتر به شوهرم رفته گیرایی بالایی داره برای همینم خیلی اذیت کننده نیست فقط کمی فضول 😂

سلام گلم 😍 نو نو نو من موخوام خاله بشم ، بچمو کی بدنیا میاری 😁😂

سلام عزیزکم 

من درد به در دنبال کسیم بچه بزاد بده من 

میشه تو بزای بدی من 🤌😆دخمل باشه خواهشن

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مرسی عزیزم ❤️ هستم ولی خوب یک خصوصیت خوبی که داره اینکه درس خونه حفظیات رو عالیه ماشاالله، بیشتر به ...

خواهش می کنم🤍💚

ماشاءالله موفق باشه 😍

خداااانکنهچخبراخوبی؟دختر خانوم خوبن؟همسرشون؟همسرتون؟برادر؟

فدات 

همسر که همچین پاش شک فداتوبشم دختری همه خوبن 

انشااه تو خوب وخوس باشی سلامت باشی سته بعداز سه ماه تازه راه اتاده به لطف خدا 

برادر هم خدارو شکر فعلا خوبه ولی درمان نداره که هرروز بخاطر ایمنی بدنش درگیره بمیرم براش 

دخترم خدارو شکر اماده میشه برای باردا ی دوم 

به لطف خدا 

2810