2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20902 بازدید | 4494 پست
صبح بخخخخیییییرررررررمن هروقت میام از جایی که نبودممیشینم همه چی رو میخونم😂😂شما بگو مهگل، جواب نگر ...

صبحت بخییییییر عزیرززززم 😂آهنگ معین اومد تو ذهنم🤣

نه نهههه نفرمایید، نی نی یار لایق کتکه نه شما

خوبی؟ بچات خوبن؟ ناپیدایی

سلام ننمتل ندارم

سلام مامانی خوبی صبح جمعه ات بخیر 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااام به وجودت نازنینت صبحت بخیر حالت چطوره خوبی سالمی ما هم شکر همگی خوبیم تازه بیدار شدیم بشینیم ...

عاقبتت بخیر 

خوبم شکر 

منم تازه بیدار شدم شوهرم بیدار کردهدبرای صبحونه

من جوکر ندیدم تابحال اویشن میگفت خوبه

توروخداوبگین چطوری دل بکنم از کسیکه دائما در حال خورد کردن منه.دائم فحش میده بهم و محل نمیده 

ولی من خر بش زنگ میزنم با گریه

اونم ب گریه هام محل نمیده 

دیشبم کلی فحشم داد ولی تو اینچستا پست فرستاد باز خر شدم شل شدم کمک‌کنین

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

عاقبتت بخیر خوبم شکر منم تازه بیدار شدم شوهرم بیدار کردهدبرای صبحونهمن جوکر ندیدم تابحال اویشن میگفت ...

پاشو بخور صبونه رو، منم دارم آماده میکنم با بچه ها بخوریم

بد نیست خوبه سرگرمیه، منم همه فصلاشو دیدم بچه ها دوست دارن منم میشینیم کنارشون دیگه نگاه میکنم

پاشو بخور صبونه رو، منم دارم آماده میکنم با بچه ها بخوریمبد نیست خوبه سرگرمیه، منم همه فصلاشو دیدم ب ...

رفتم خوردم یه جمعه ها من میخوابم صبحانه با شوهرمه

الان شب آهنگی نگاه می کنیم بعد این جوکر رو میزاریم توی لیست تماشا 

ریحان تو نمی خوای بیای تلگرام؟

صبحت بخییییییر عزیرززززم 😂آهنگ معین اومد تو ذهنم🤣نه نهههه نفرمایید، نی نی یار لایق کتکه نه شماخوبی ...

بر منکرش نعلت 😎😂

خداروششششکر همه خوبیم

دو سه روز پیش اومدم دیدم سایت خوابیده

رفتم برنگشتم

شما خوبی بانوووو

بچها چطورن

رفتم خوردم یه جمعه ها من میخوابم صبحانه با شوهرمهالان شب آهنگی نگاه می کنیم بعد این جوکر رو میزاریم ...

نوش جونتون

آره حتما ببین، همه اش جالب نیست اما صحنه ها خوبم داره یه جاهایی

بخدا تل ندارم یعنی حوصلشو ندارم به دلایلی

بر منکرش نعلت 😎😂خداروششششکر همه خوبیمدو سه روز پیش اومدم دیدم سایت خوابیدهرفتم برنگشتمشما خوبی بان ...

اره خودشون قفل کرده بودن

شکر ما هم همههههه خوبیم درگیر مشق و مدرسه 

دیروز عصر مشق یزدان 

دیشبم تا یک مشغول تحقیق نوشتن واس نیا🤣و اومده میگه مامااان تو رو خدا معنی شعرم برام بنویس من فقط بخونمش دیگه نشستم نوشتم

سلام عزیزم صبح قشنگ شمام بخیییر🚶😧چطوریخوبی

ممنون 

آره خوبم خدا رو شکر 

چه خبر 

نوش جونتونآره حتما ببین، همه اش جالب نیست اما صحنه ها خوبم داره یه جاهاییبخدا تل ندارم یعنی حوصلشو ن ...

ممنون 

میگه برای آقایون بهتر بود اویشن از خانمها خوشش نمیاد  

آره دیدم رفتم خوندم 

توروخداوبگین چطوری دل بکنم از کسیکه دائما در حال خورد کردن منه.دائم فحش میده بهم و محل نمیده ولی من ...

سلام 

بلاکش کن تو همه جا 

اون برای دوست داشتن نمیاد سمتت بهونه پیدا کرده 

عقده هاشو سرت خالی کنه 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام دوستان موشکارو ول کنید بیاید ببینم کیا تو سوپ سبزی میریزن کیانمیریزن😂😂 منکه سبزی سوپ نباشه اص ...

سلام عزیزم حالت خوبه 

من تو سوپ سبزی نمیزنم دوست ندارم ولی موقع سرو برگ  جعفری خورد شده میریزم روش 

2810