2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21030 بازدید | 4519 پست

🌺 سلام.. 

🍀 صبح زیباتون بخیر...

🌺 به آخرین روز از فصل تابستان خوش آمدید....

🍀 از صدای پای امروز می‌‌فهمیم

اتفاق تازه‌ای در راه است.

🍀خدا کند در این روز زیبا

همه غرق در باران اجابت شویم.

🌺 آن گونه که فقط خدا باشد و ما

و یک چتر آرامش

🍀 عید میلاد پیامبر نور و رحمت 

🌺حضرت محمد مصطفی (ص) 

🍀 و طلایه دار مذهب علم و تشيع 

🌺 حضرت امام جعفر صادق (ع) 

🍀بر شما عزیزان مبارک باد 

@اتوبان    

@mary2772    

@لیلا_۷۰    

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹

عید بزرگ میلاد با سعادت پیام آور مهر و رحمت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی صلی الله علیه وآله و فرزند بزرگوارشان حضرت امام جعفر صادق علیه السلام بر شما شیعیان و محبین خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام تبریک و تهنیت باد.

🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
🌺 سلام.. 🍀 صبح زیباتون بخیر...🌺 به آخرین روز از فصل تابستان خوش آمدید....🍀 از صدای پای امروز می‌ ...

سلام گلم عاقبتت بخیر 🤍🌹💚

چه دعای قشنگی

عید تو هم مبارک مهربون 😍🤗

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
مهیمدیسادلبرشیریننمیتونم تگتون کنم خوبین

@مامانی_ماهانم    

@مامان،مهدیار2 @دلمور @آویشونم

سلام دلمور کی بود؟