2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21044 بازدید | 4519 پست
دقیقا عین من منم در خودم نمی‌بینم دلم میخواست ولی توانایی ندارم ولی شد دیگه خواست خدا بود ولی خوشحال ...

اجی گلی مطمینم تو تواناییش رو داری، دختر قوی هستی، یک شخصیت قوی و مستقل، خیلی خاکی و راحت در عین حال محکم، همیشه بهت این حس رو داشتم که واکنشت به بچه کوچولو ها بیشتر حس مادرانس یک حس حمایت ، بیشتر این حس رو به بچه ها داری تا مثلاً اون ذوق و جیغ رو انجام بدی برای بچه ها ، نه اینکه بگم ذوق نداری ، صد در صد داری ولی منظورم اینکه اون حس مادرانت قویتر اون حس حامی بودنت قویه ماشاالله ، 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خوشم میاد تو جمعشون خوش میگذره بیرون رفتیم چند بار باهاشون در حد یه ناهار ولی مسافرت نه یکی دوبا ...

عالیه 😍 معلومه پس کنار اومدن با هم سخت نیست چون جمعیت زیاد باشه و مسافرت برید و خاطره بدی هم نباشه یعنی این مدل خانواده عالیه ، 

اجی گلی مطمینم تو تواناییش رو داری، دختر قوی هستی، یک شخصیت قوی و مستقل، خیلی خاکی و راحت در عین حال ...

مرسی از توصیفاتت 

توکل به خدا 

حتما توانایش رو دید بهم داد  

درسته اونقدر ذوق ندارم ولی دوستشون دارم خیلی 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عالیه 😍 معلومه پس کنار اومدن با هم سخت نیست چون جمعیت زیاد باشه و مسافرت برید و خاطره بدی هم نباشه ...

😍😍😍نه ارتباط گرفتن باهاشون راحته چون سخت دخالت گر ندارن و فضول نیستن سرشون تو زندگی خودشون هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی از توصیفاتت توکل به خدا حتما توانایش رو دید بهم داد درسته اونقدر ذوق ندارم ولی دوستشون دارم خی ...

واقعیت رو گفتم 😍❤️ 

حسم رد خور نداره 😍😂 

این صحبت رو چند ماه پیش با مانا داشتم بهش گفتم به مامان مهدیار میاد که بیشتر حس مادرانه داشته باشه تا ذوق و.... 😍 

😍😍😍نه ارتباط گرفتن باهاشون راحته چون سخت دخالت گر ندارن و فضول نیستن سرشون تو زندگی خودشون هست

عالیه 😍 

اجی گلی من کم کم برم ، دوست دارم خیلی زیاد 😍 جوجه کوچولو رو از طرفم ببوس دوتا لپشو ،💋💋 حتما یادت نره ❤️ 

فعلآ ❤️

واقعیت رو گفتم 😍❤️ حسم رد خور نداره 😍😂 این صحبت رو چند ماه پیش با مانا داشتم بهش گفتم به مامان مه ...

عزیز دلمی 😘😘😘😘 

یه تاپیک حس ششم بزن پربازدید بشی 😅😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عالیه 😍 اجی گلی من کم کم برم ، دوست دارم خیلی زیاد 😍 جوجه کوچولو رو از طرفم ببوس دوتا لپشو ،💋💋 ح ...

برو قشنگم 😘😘😘بوس به روی ماهت 😘😘منم خیلی دوست دارم و بعد مدتها درست و حسابی با هم حرف زدم 

خوشحال شدم قشنگم 🤗🤗🤗🤗مواظب خودت باش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40