2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21083 بازدید | 4530 پست
سلام عزیزم ❤️ 😂😂😂😂 فرشید که نی نی بود لپاش گوشتالو و نرم بود، از اونا که گلو ندارن و تپلین 😂😍 ...

واااای خوووودااااااا  از اون دوسسسسسس

واااای لذت داره لپاشو به لپت بمالی 

الان آیسان چاقتر شده گردن نداره اصن لپاش آویزونا 😅

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای 🤣🤣🤣🤣نگو برنامه بود فقط🤪کم میکنن بچهای الان ماشالله عاقلن

🤣🤣🤣🤣شک شدم خودم 

ان‌شاءالله که مهدیارم عاقل باشه 

فعلا که یه جغجغه از زمان بچگیس آورد داد بهم گفت اینو بده نی نی 😅😅یه جوراب همینجوری برای نی نی  خریدم برد گذاشت تو کشو لباس خودش گفت اینجا باشه بهتره 😍

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنده باشید خب بالاخره گشتی و اون چیزی که توانایی داشتی رو پیدا کردی الهی همیشه موفق باشی گلم اشکال ن ...

مرسی قشنگم ❤️ 

آره درسته بعضی‌ سبک ها اینطورن که به جثه بستگی داره یا قدرت یا استقامت، خوب من استقامت عالی دارم ولی قدرتی هنوز تا هنوز برام مشکل، 

آره درسته کم کم ردم رو میبرم بالاتر، که بستگی به تلاش خودم هم داره ، 

مرسی مهربونم 💋 💋 

جوجه کوچولو رو بدنیا آوردی باید بچلونمش مخصوصا لپاش رو 😍😂

سلام عزیزم ❤️ 😂😂😂😂 فرشید که نی نی بود لپاش گوشتالو و نرم بود، از اونا که گلو ندارن و تپلین 😂😍 ...

وای 😍😍😍خیلی بامزه هستن اینجور بچه ها 

دستشون بند بند داره 😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🤣🤣🤣🤣شک شدم خودم ان‌شاءالله که مهدیارم عاقل باشه فعلا که یه جغجغه از زمان بچگیس آورد داد بهم گفت ...

واااای خوداااااا واااای خودددداااااا قلبون قلب مهربونش 😍

بنظرم شوکه شدن بهتره 

بری دیگه تو عمل انجام شده 🤣🤣🤣

دیگه استرس نمیکشی والا😅

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

خواهر شوهر وسطیم متولد ۵۰ همسن مامانم من خواهر شوهرام بزرگ هستن همسرم بچه آخره

مادر شوهرت فکر کنم متولد ۱۳۲۰ باید باشه درسته ؟ پدر شوهرت هم ۱۳۱۷ ، چقدر دقیق حدس زدم ؟ 😅 

ماشاالله معلومه خانواده پر جمعیتی هستن 

واااای خوووودااااااا از اون دوسسسسسسواااای لذت داره لپاشو به لپت بمالی الان آیسان چاقتر شده گردن ند ...

وای دقیقا ، لپشون رو به لپت بمالی و فشار بدی 😍 من بینیم رو میزارم به لپش نفس عمیق می‌کشم آنقدر بوی بچه دوست ،🥺 

مرسی قشنگم ❤️ آره درسته بعضی‌ سبک ها اینطورن که به جثه بستگی داره یا قدرت یا استقامت، خوب من استقامت ...

خدا رو شکر 

الهی همیشه موفق باشی عزیزم و پر تلاش😍😍😍 

آخی ببینم لپو هست یا نه 😅😅مهدیار تا سه ماه خوب بود بعدش رفلاکس داشت لاغر شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای 😍😍😍خیلی بامزه هستن اینجور بچه ها دستشون بند بند داره 😍😍

دقیقا انگار ککتل هستن دستاشون 😍🥺 

هر موقع انرژی میخوام بگیرم کلیپ بچه کوچولو میبینم ، آنقدر پیج فالو شده از نی نی دارم 😂 

واااای خوداااااا واااای خودددداااااا قلبون قلب مهربونش 😍بنظرم شوکه شدن بهتره بری دیگه تو عمل انجام ...

😍😍😍😍سلامت باشی 

آره خوشحال شدم خیلی 

دلم نی نی میخواست ولی حال اقدام نداشتم و هم اینکه در خودم نمی‌دیدم بچه داری دوباره 

دوستم همش دعا می‌کرد الهی خدا خواسته باردار بشی 🤣🤣🤣فکر کنم دعای اون بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر شوهرت فکر کنم متولد ۱۳۲۰ باید باشه درسته ؟ پدر شوهرت هم ۱۳۱۷ ، چقدر دقیق حدس زدم ؟ 😅 ماشاالله ...

نه پدر شوهر ۱۸ مادر شوهرم خدا بیامرزم ۱۷ یه سال بزرگتر بود  

خانواده شوهر برعکس ما پر جمعیت هستن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا رو شکر الهی همیشه موفق باشی عزیزم و پر تلاش😍😍😍 آخی ببینم لپو هست یا نه 😅😅مهدیار تا سه ماه خ ...

مرسی عزیزم ❤️ 

معلومه لپو میشه 😍 بچه دوم همیشه از لحاظ جثه درشتر نسبت به بچه اول، اوضاع جسمانی بهتری داره، 

خواهر خود من از من کوچیکتر اما اگه جفت هم باشیم جوجم در مقابلش هم قدی هم وزنی ماشاالله بزرگتر منه ، از دبیرستان هم از من زد جلو ، بهش میگم به شوخی حقمو خوردی 😅  

با کاربری قبلیم که اینجا بودم تاپیک زده بودم خواهر کوچکتر شما از شما درشتر یا کوچکتر، همه گفتن درشتر، بعضی ها هم خودشون خواهر کوچکتر بودن و گفتن درشتر هستیم 😂