2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21042 بازدید | 4519 پست
عه🤣🤣 @مامان،مهدیار2 اینو میبنیی این خودش هیچ کاری نمیکنه بقیه رو تشویق به فرزند اوری میکنه بعدشم ...

وااای 😅😂😂😂

من با بچه های بالا در ارتباطم 

در فرزنداوری کشور دست دارم 😅

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عادیه بابا😂

نه والا برای من عادی نیست 

من یه ریحون میشناسم پرانرژی و شادو باحال 

رفیق پایه ک بامعرفت 😃😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

نه والا برای من عادی نیست من یه ریحون میشناسم پرانرژی و شادو باحال رفیق پایه ک بامعرفت 😃😍

عه!!! نه بابا🥴🤣🤣

خا هندونه هات مال خودت

رفیق شاد و پرانرژیتو فعلا شوتش کن حموم ک مادرشو نیم ساعت دیگه میاد دنبالش بره قبرستون هنو هیچ کار نکرده

میشه بیاین تاپیکم حالم بده لطف

تاپیکت قفل بود خواهرانه میگم برات

دیده بی پشت وپناهی داره ازت سواری میره 

یعنی چه غلط کرده دست روت بلند کرده سریع به خونوادت بگو نترس

باید بکشتت تا کاری کنی

عه!!! نه بابا🥴🤣🤣خا هندونه هات مال خودترفیق شاد و پرانرژیتو فعلا شوتش کن حموم ک مادرشو نیم ساعت دی ...

🫷🚶‍♀️

بفرما هولت دادم سریع برو حموم 😆

هندونه ندوس 

تورو دوس😁

😂😂باز ما یه کاری کردیم ولی مانا خانمم

میبینم پشتم غیبت تلاوت میکنی ای بانو 😁

کاری نکن با جعبه ول کنم 

عاقا من جوگیرمااااا🤣🤣🤣

🤣🤣🤣دلت پره ها حسابی از بدو تولد صداش میکنم خوبه

بدجور دلش پره داره تو تل مخمو میخوره 😅

من راحتم داره حیسادت موکونه 😅

هعی هندونه هم نداریم هوسم کرد🤕خا دارم میرم

برو برو خوشمل تر شووو بیا 

🤣🤣🤣بی زحمت بجای منم بزنش یه ذره دوره🤣@اتوبان تازهههه میدونی که باربدم همش لپههه

اخ قلبون  لپش بلم من 😋

خوشمل پسر قند عسل داریم ما 😋