2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21028 بازدید | 4519 پست
چقد برام متنش اشناس ولی یادم نیست 😂من از الستون ولستونم نمیترسیدم 😝کاش الان یه سمندون داشتم 😆راست ...

این یکی از کارتون ها که دوسش داشتم ، سطل سحر آمیز عاشق سطلش بودم 😍😂

لینک اینجا نمیشه بزارم خ میزارم 

نه غیب نمیشد فقط تو زیر زمین بود 😂

خیلی دوسش داشتم ناز بود 😂😂😂😂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این یکی از کارتون ها که دوسش داشتم ، سطل سحر آمیز عاشق سطلش بودم 😍😂لینک اینجا نمیشه بزارم خ میزارم

وااای اره بخدا قبل گفتنت تو ذهنم بود عاشقش بودم 

سطحهم اینقد بهش سنگ زده بودن سوراخ بود 😂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

کارتون های اون موقع هم آموزنده بود هم طنز و بچه‌گانه بود ، ولی الان دعوا و جنگ و کشتار دارن ، یادمه ...

اهان یادمه معلمشون میبردشون با اتوبوس 

گردش علمی 😍

منم خواهر جدیدتم😂

سلام عزیزم خوش اومدی 

بله بله 😍😍😍

سلام ماری قشنگه من خواهری گلم چطوره 😍😍

سلام گلم ممنون خوبم چه خبر چطوری ؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام گلم ممنون خوبم چه خبر چطوری ؟

خبر اینکه گیلان بارون زد بلاخره 😁

من تو خونه بودم یعنی واقعیتشو بگم از دنیا بیخبرم میام خونه 

خواهرم گفت بیرون بارون میزنه 

تازه رفتم بالکن نگاه کردم 🥲

😂😂😂کارتون گربه استثنایی یادته ؟😂 تو زمان خودش از لحاظ کیفیت جلوتر بود

اون که نقاب میزد؟؟