2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21053 بازدید | 4523 پست
اوه اوه چه برنامه سنگینی سوزن دوزی بلوچی هم برو خیلی قشنگه اگه تونستی

سلام نه همیشه اینقدر شلوغ نیست مثلا شنبه و پنجشنبه کلاس ندارم اون روز اگه پایه باشه روز گشت و گذار هست 🥲سوزن دوزی مربیم میگه بزاریم کسی استقبال نمی کنه با روش بلوچی ها نمیدونم چقدر تفاوت داره ببینم اگه خوشم بیاد دوستام رو قانع می کنم که خانم کلاسش رو بزاره ممنون 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلااااام 🌷مبارکت باااشه عزیزم

فدات شم مرسی 

سلام به روی ماهت خواهری قشنگم 😚

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

کاملا حق ریحان واقعا عشقه

😍

البته خودشمام عشقی عششششققق🩵😘🫂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

فدات بشم همچنین شما عزیزدلم🤩😘

بمونی برامون جان دلم 😘🫂🫂

😘😘😘😘😘امروزخونه ای؟هواشهرتون چطوره؟

عشقم تولید نداشتن 

شکر کم بود احتمالا تا جمعه باید برم 

تولید کند شده 

وااای نگوووو گرم گرم وحشتناک 

عشقم تولید نداشتن شکر کم بود احتمالا تا جمعه باید برم تولید کند شده وااای نگوووو گرم گرم وحشتناک

تولیدش چیه؟

واقعا هنوزگرمه؟ اینجاخیلی خنک شده البته درطول روزبیرون نمیرم ولی خنک شده

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت