اتوبان مدیر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 6546 عنوان دورهمی دوستانه🤩🦋 | مشاهده متن کامل بحث + 21052 بازدید | 4522 پست هرکی دوسداره تو تاپیک شرکت کنه دوستاشو تگ کنه.باهم آشنا شیم 🤩🦋@لیلا_۷۰ @دختران_تابستان @mary2772 @آویشونم @میم_مثل_مادررر خواهرای گلم چطورن ؟؟😘 🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫 به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 1403/05/21 | 23:39 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلا_۷۰ عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 1518 وای نههههه نمیتونم تصور کنم با نون🤣🤦♀️اون کنسرویا خیلی خوشمزه ان ولی 😂😂😂 آره خوشمزه ولی نسبت به قیمتش بصرفه نیست، ما سال ۸۸ آبادان رفتیم کنسرو ذرت خریدیم مارک خارجی بود، مشکی بود قوطی کنسرو خیلی خوشمزه بود
آویشونم عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2371 😂😂😂 آره خوشمزه ولی نسبت به قیمتش بصرفه نیست، ما سال ۸۸ آبادان رفتیم کنسرو ذرت خریدیم مارک خارجی ب ... اره گرونن ما قبلا میخریدیم میریختیم تو سالاد ماکارونی ابشم میریختم تو سسش 😋خیلی وقته ولی نخریدم
دختران_تابستان عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 13603 ذرت مکزیکی با نون تازه و نوشابه واااااای 😁 جددی میگی لیلااا ذرت بانون؟ خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
_maaahiiiiioaj عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 300 بچهامن امروز درست دیدم یکی تو این تاپیکشبیه ملیحه حرف میزد؟یا توهم زدم؟
_maaahiiiiioaj عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 300 خداروشکر ان شاءالله به زکدی بهبودیشون روپیداکننخواهرمم فعلا که خوبه وتحت نظره ان شاءالله این دوران ... ممنووونمخداروشکر 😍😍ایشالا بسلامتی کل دورانبارداریشو رد کنه
_maaahiiiiioaj عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 300 بچهامن امروز درست دیدم یکی تو این تاپیکشبیه ملیحه حرف میزد؟یا توهم زدم؟ @اتوبان   عجیجم
nex عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 141 سلام 🤩 یواشکی نزدم به خدا 😹😹بعد دو سال اومدم تو این کاربریم 🥲دیدم یدونه تگ دارم از تو ، یه خصوصی ... عه پس این کاربری قدیمیته. جدیده رو یادم رفت چی بود
اوری_اورا عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 207 عه پس این کاربری قدیمیته. جدیده رو یادم رفت چی بود اینو اصلا رمزشو یادم نبود ... دیروز بازیابی زدم رمز جدید گذاشتمجدیده اینه (البته جدید که نیست ولی خب با این میام نینیسایت) @اورانوووس  
اوری_اورا عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 207 بچهامن امروز درست دیدم یکی تو این تاپیکشبیه ملیحه حرف میزد؟یا توهم زدم؟ مهگگگگگگلچقدر وقتی تایپِ ارمنستان میزدم ، به یادت بودم . چقققققدر دلم میخواست میبودی شوخی میکردیم میخندیدیم 🥲
_maaahiiiiioaj عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 300 مهگگگگگگلچقدر وقتی تایپِ ارمنستان میزدم ، به یادت بودم . چقققققدر دلم میخواست میبودی شوخی میکردیم می ... یا کریم اهل بیت، ملی تویی؟خودتی؟اشک تو چشام جمع شد اصنخوبی تووووووووووارمنستان؟تنها؟خوش گذرونی؟بی من؟
اوری_اورا عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 207 یا کریم اهل بیت، ملی تویی؟خودتی؟اشک تو چشام جمع شد اصنخوبی تووووووووووارمنستان؟تنها؟خوش گذرونی؟بی من ... آره خودمم قربونت برررررم❤️با فرشته رفتیم . به خدا اینققققدر به یادت بودم . گفتم اینقدر حرف گوجستان زدیم ، اینقدر من گفتم فلان لباسو میپوشم و ... بالاخره یجا رفتم 😹😹😹
_maaahiiiiioaj عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 300 آره خودمم قربونت برررررم❤️با فرشته رفتیم . به خدا اینققققدر به یادت بودم . گفتم اینقدر حرف گوجستان ز ... بله دیگه چش منو دور دیدی دوییدی رفتی😪😂😂خوش گذشت؟چیا خوردی😆چی پوشیدی؟؟؟؟
_maaahiiiiioaj عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 300 آره خودمم قربونت برررررم❤️با فرشته رفتیم . به خدا اینققققدر به یادت بودم . گفتم اینقدر حرف گوجستان ز ... جان جانمهاله نمیاد اینجا؟کیانا چیباهاش جا دیگه در ارتباط نیستی؟