2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21052 بازدید | 4522 پست
مرسی عزیزماره دیگه ادم وقت نداره به چیزی دیگه فک کنههنر ارامشبخش خیلی خوبهمنم دوست داشتم برم یه کلاس ...

خواهش می کنم

اره خوبه مخصوصا بافتنی و گلدوزی 

الان که تابستون هست سر کار نمیری کلاس تابستانی هم نبود بری؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
منم دارم میرم خونه مادرشوهر😄😁

خوبه خوش بگذره منم خوشحال شدم تنها نیستم 😂

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جواب که نمیدی اوکیولی کلاس خیاطی برو فنی حرفه ای شهرتون، دوره هاش فقط هزینه ثبت نام چیزی حدود ۲۰۰_۳ ...

ممنون حالا اگه اوکی بشه میرم سراغ همین فنی حرفه ایا

من خودم وقتی یکی نیست و روحش خبر نداره از تاپیکی ک زده شده، دارن پشت سرش حرف میزنن، انگ بی حیایی و بی آبرویی بهش میزنن 

نمیتونم ساکت باشم به هرحال با اون آدم ساعاتی رو گذروندم، خوب یا بد کنار هم بودیم 

اصلا نه غصه تعلیقشو میخورم نه ترسی از کسی دارم اما نمیزارم طرف فحش بخوره، بی حیا بشه،   جن. ده و هرزه بشه 

من کل اون تاپیکو بعدا دیدم 

خیلی ناراحت شدم 

جز شاپرک خواب رفته ک گفت فلانی زشته این حرفا رو به بچه ها نزنید دیگه هیچکس حرفی نزد و همه فقط تماشاگر بودند

اینکه من بخوام همه مث خودم باشن توقع بیجایی هست اما لااقل اگه در حد یه واکنش پوکر هم نیستیم دیگه خوبیت نداره بشینیم وسط همچین تاپیکی ک دوستامون دارن بی حیا و هرزه نام برده میشن احوال پرسی کنیم و خوش و بش،، ک مثلا به ما چ 

دوستیا خاله خرسه رو نمیپسندم

همیشه خوب باشین خیلی کلاس ها امروز قران و استخر داشتم کلاس جواهردوزی و طراحی و گلدوزی هم میرم همیشه ...

به به چقدر خوب، هنرمند👏👏👏👏👏

آخ چقدر ذوق میکنم واست الهی شکر، موفق باشی 

چرا نتونی خیلی هم خوبه مخصوصا اگه بلد باشی با چرخ خیاطی کار کنی من با اینکه حتی اینم بلد نبودم رفتم ...

بلد هستم کم و بیش 

حالا گفتم از شماها ک تجربه دارید بپرسم بهتر میتونم تصمیم بگیرم ک خداروشکر کلی قوت قلبم شدید 

چطوری شیرینم 🤩🤩🤩❤️خوش اومدی عزیزدلم

خوبم عزیزم

توچطوری

نیا و یزدان چطورن😘

مدرسه شروع شد اغاز بدبختی و انتهای حکومت بچها و بدبختی مادرها حواسته 😪😂

بچهارو اذیت نکنیا سر مشقو درس

دلم برا پاهات تنگ شده😂😂

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

ممنون حالا اگه اوکی بشه میرم سراغ همین فنی حرفه ایامن خودم وقتی یکی نیست و روحش خبر نداره از تاپیکی ...

اها ازاونجا اب میخوره

من نه تودعوا ها شرکت میکنم نه جواب کسی میدم.

گردوخاکیم نمیکنم

اون روزم اگه زلیخا تگ نمیکرد ریپلای نمیکرد جوابی نمیدادم

درضمن ما اول بودیم حرف میزدیم بعد شروع شد که نفهمیدم از کجا بود....

اره دوستی خاله خرسه س ...

دقیقا، پس همجا همینه اینا هم مدیر تو گروه هر روز پیام میزاره ساده، گشاد، تا زانو، بدون کمربند، استیا ...

فرمش ۷۰۰شد چون ازطرف مدرسه سفارش دادیم

دوست ستایش خودش ازبازار۶۰۰خریده بود هنرستانیه دوستش مدل چهاردکمه.ولی مدرسه یتایش چهاردکمه روممنوع کرده

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
نه من به قول دخترم ازین پوشیدنیا میگیرم😂پارچه اره گرونه،پارچه ام دارم بدم بدوزن، ولی ساده رو نمتونم ...

مهی جون داداشت چطوره؟

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت