2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21055 بازدید | 4523 پست
شماره حساب بفرما😂🥰اگه علاقه داری خیلی خوبه که یادبگیری اولش دلتومیزنه ولی بعدمدتی که باپارچه دلخوا ...

نمیخوام این بارو باشه مال خودت پولت😂

علاقه نمیدونم دارم یا نه😂ولی یه جورایی دلم میخواد لااقل یاد بگیرم از این هیچی بلد نبودن در بیام

این چرخ خیاطی رو دارم اما باور میکنی بلد نیستم باهاش کار کنم، همون اوایل ازدواجم ذوقم گرفت ملافه های بالشت رو باهاش دوختم و لبه هاشو ژور زدم بعدش دیگه همونم از یادم رفت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😘🥰🌷فرم ستایش هم خیای زشته عکسشودیدم هرسال خودم میدوختم امسال دستم بند بود فرصت نکردم .سمافرمش نو ...

کلا از سر باز میکنن 

من فقط یه بار دو سال پیش خریدم بازم دادم خیاطی درستش کرد دوبار انگاری هزینه دادیم

حالا خودت عیبشو تو خونه برطرف کن 

سعی میکنم لایک نکنم اگه جایی از دستم در رفت ببخشید بی معرفتی دیگه نمیگی من دلم تنگ میشه 😢شکر همهههه ...

رااااحت باش دیگه اینجا چاره ای نیست

دل منم خیلی واستون تنگ شده بود

خداروششششکر

ماهم خوبیم، سلام دارن خدمتتون

داداشم خوبه، با دعاهای شما زندس😂

رااااحت باش دیگه اینجا چاره ای نیستدل منم خیلی واستون تنگ شده بودخداروششششکرماهم خوبیم، سلام دارن خد ...

خا دروغ نگو، دلی تنگ بشه نمیزاره به ماه بگذره😒

خداروشکر نفسش بالا سر زندگیشه