2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 21052 بازدید | 4522 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام فدات شم 💋 آره خوبه مرسی ، خونس و پا تلویزیون، فقط یکم بی اشتها و بی حال ، ولی حالش بهتر خدا رو ...

سلام گلم نشی حیفی🤍💚

خدا رو شکر

بهتر میشه به مرور 🥲

جواب آزمایش اومد؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
بهمون گفت ۲ هفته دیگه جواب میاد جواب پاتولوژی

این دوهفته کی تموم میشه ببین از کی میگی دو هفته🤕🤔

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
بهمون گفت ۲ هفته دیگه جواب میاد جواب پاتولوژی

الان بابا بسلامتی خونه ان؟؟

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام عسلم ممنونم شکر شما خوبی گلم چه خبر

سلام به روی ماهت منم خوبم خداروشکر 🥰

امروز رفتم ماسوله 

اینقد شلوغ بود که نگوووو 

راستی از فومن 

شهر مجسمه هام گذشتیم 

🥰

قشنگ یادت کردم اونجا 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام عزیز دلمخوبم گلم شکرشماچطوری دلبر😍😘

منم خوبم خداروشکر 🥰

البته دیدمت خوبترم شدم 

والا من حالتونو نپرسم شمام عین خیالتون نیس 

بزرگی گفتن کوچیکی گفتن ننه 🤌😅

سلام به روی ماهت منم خوبم خداروشکر 🥰امروز رفتم ماسوله اینقد شلوغ بود که نگوووو راستی از فومن شهر مج ...

خدا رو شکر قشنگم 😘 

الهی همیشه به شادی و گردش باشی گلم 😍😍همیشه بهت خوش بگذره 

مرسی که یادم بودی 😅😅

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا رو شکر قشنگم 😘 الهی همیشه به شادی و گردش باشی گلم 😍😍همیشه بهت خوش بگذره مرسی که یادم بودی 😅� ...

فدات شم همچنین 😘🥰

اگه رفتی لاهیجان یادم کن 🤌🥲😅

بار اخر که رفتم 

فقط تنهایی دور استخرش و گذشتم تموم خاطرات دانشجویی رو ورق زدم 

بخدا انگار خاطرات دیروز بودن .همونقدر تازه