2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20870 بازدید | 4489 پست
عزیزدلی 😘وااای رعدو برق نمیترسما ولی شدت بزنه حس بدی دارم 😅تعجبم امسال تابستون خیلی بهتر شده بلاخر ...

منم از رعد و برق نمی‌ترسم 

ولی شب قبل صداش اینقدر بلند بود از خواب پریدم دیگه هم نشد بخوابم چون همون‌جوری داشت میزد 

آره امسال خیلی بارون اومد 

آخرش ترک میخوریم از دست خدا 🤣🤣هی گرم و سرد می‌کنه 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم از رعد و برق نمی‌ترسم ولی شب قبل صداش اینقدر بلند بود از خواب پریدم دیگه هم نشد بخوابم چون همون‌ ...

بخدا الانم ترک خوردم 😅

امروز کلی عطسه زدم 

هعی چتر میبرم تو کمد هعی در میارم 

هعی چک میکنم فردا هواچطوره 🤌

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بخدا الانم ترک خوردم 😅امروز کلی عطسه زدم هعی چتر میبرم تو کمد هعی در میارم هعی چک میکنم فردا هواچطو ...

😅😅 

فقط چترت که در رفت و آمده 🤣🤣 

منم صبحا عطسه میکنم 

مهدیارم دوهفته هست اینجوری شده 

شب سرده دیشب کولر روشن نکردم 

صبح گرمه تو خواب آبپز میشیم 

شب قبلش کولر روشن بود صبح عطسه پشت هم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😅😅 فقط چترت که در رفت و آمده 🤣🤣 منم صبحا عطسه میکنم مهدیارم دوهفته هست اینجوری شده شب سرده دیشب ...

وااای دقیقا عین خودم والا 

شب سرد بود صبح دیدم دارم از گرما خفه میشم 

الانم ابریه ولی گرم 

ما با این سنمون هعی دگرگون شدیم 

چه برسه بچها 

غافلگیر شدیم امسال🤌😅

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

وااای دقیقا عین خودم والا شب سرد بود صبح دیدم دارم از گرما خفه میشم الانم ابریه ولی گرم ما با این سن ...

اینجا آفتابی هست 

خبری از ابر نیست 

غافلگیری پشت غافلگیری 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام فدات شم هستم 😍 ،

سلام عزززززیززززم 

خوش اومدی 

خوبی چه خبر با خبر خوش اومدی دیگه 😍

سلام عزززززیززززم خوش اومدی خوبی چه خبر با خبر خوش اومدی دیگه 😍

سلام آجی گلی 💋💋💋💋 مهربونم 😍 

حالش خوبه خدا رو شکر ، فعلآ غذای سوپی باید بخوره بدون هیچ چیز نه ادویه نه حتی نمک نه حتی تکه سیب زمینی، فقط سوپ خالی باید بخوره ، آب هم ولرم باید بخوره 

همه لوله ها رو ازش جدا کردن ،😍

سلام آجی گلی 💋💋💋💋 مهربونم 😍 حالش خوبه خدا رو شکر ، فعلآ غذای سوپی باید بخوره بدون هیچ چیز نه اد ...

الهی شکرت 😍😍😍🫂🦋

سلام به روی ماهت 

اخیش خیالم راحت شد .

دست دکترشم درد نکنه 

اره فعلا صافی باید بخورن 

قبل ترخیص بهشون غذا میدن برای امتحان 

ان شالله هم بزودی ترخیص شن 

الهی شکرت 😍😍😍🫂🦋سلام به روی ماهت اخیش خیالم راحت شد .دست دکترشم درد نکنه اره فعلا صافی باید بخور ...

فدات بشم که آنقدر که مهربونی عزیز دلمممممم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 آره خیالم راحت شد 😍 

عزیزم ❤️ 

2810