2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20838 بازدید | 4484 پست
خداروشکر گلم توماشینم فعلا تو ترافیک تا برسیم خونه خواهر مهمونی

به سلامتی خوش بگذره 

شام میرین؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
به سلامتی خوش بگذره شام میرین؟

اره عزیزم 

فدات شم .

دوبار زنگ زدن بیان دیگه😅

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم فدات شم .دوبار زنگ زدن بیان دیگه😅

نوش جان 

برین از سرکار اومدین بعد دارین میرین دم اذان هم همه خیابانها شلوغ هستن 

راه میانبر نمیشناسین؟

نفلماااااا

دیگه فرمودم 🙃

نوش جان برین از سرکار اومدین بعد دارین میرین دم اذان هم همه خیابانها شلوغ هستن راه میانبر نمیشناسین؟

فدات شم 😘

خلاصه رسیدیم ده دقیقه بعدش 

یه ربع دیگه ام  حرکت به سوی خونه میکنیم 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

@مامان،مهدیار2    

سلام عشقم 

چطوری 😍

اینجا عجب بارونی داره میزنه 

هوا خنک شده حسابی 

@مامان،مهدیار2 سلام عشقم چطوری 😍اینجا عجب بارونی داره میزنه هوا خنک شده حسابی

سلام به روی ماهت😍😍 

اینجا هم بارون بود و رعد برق وحشتناک 

تقریبا ده دقیقه هست کم شده شایدم قطع 

خلاصه صداش نمیاد 😅 

دیشبم بارون شدیدی اومد رعد برق وحشتناک هم میزد 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام به روی ماهت😍😍 اینجا هم بارون بود و رعد برق وحشتناک تقریبا ده دقیقه هست کم شده شایدم قطع خلاصه ...

عزیزدلی 😘

وااای رعدو برق نمیترسما ولی شدت بزنه حس بدی دارم 😅

تعجبم امسال تابستون خیلی بهتر شده بلاخره گه گداری 

هوامونو داشته 

ولی میگن دو  روز بعد هوا دوباره حسابی گرم میشه 

میره تو ۳۴درجه 

فدات شم 😘خلاصه رسیدیم ده دقیقه بعدش یه ربع دیگه ام حرکت به سوی خونه میکنیم

سلام گلم نشی 

مهم دیدنه که دیدشون حال و هوات عوض میشه 

2810