2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20749 بازدید | 4464 پست
به سلام عشقمممم خداروشکر خوبم فقط خواب از سرم پریده 🤌🥲تو خوب باش ولی همبشه 😍🫂

عزیزدلمم

منم خواب ب چشمام نمیاد 

الکی الکی نگرانم و استرس دارم 

سعی میکنمم خوب باشم 💗

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام
عزیزدلمممنم خواب ب چشمام نمیاد الکی الکی نگرانم و استرس دارم سعی میکنمم خوب باشم 💗

فدات شم الهی 

منم از استرس اینجوری شدم 

شماها سنتون کمه از الان استرس تا کی 

خیلی خیلی مراقب خودت باش 

یادت نره از تو فقط یدونه تو این دنیاس 

تو قلبت و خودت پاکید قدر خودتو بدون 😍🫂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم الهی منم از استرس اینجوری شدم شماها سنتون کمه از الان استرس تا کی خیلی خیلی مراقب خودت باش ی ...

خدانکنهه عه 

هیی از سر بحثای خونوادگی گرفته تا کوچکترینش ک درس و مدرسس ..

توام همینطور مانای عزیزم 🫂

قربون قلب مهربونت برم ک هر بار با حرفای قشنگت بم امید میدی 🥹

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام
سلام گلم خوبی این پست رو دیدم گفتم یا خدا از سال ۹۵ تا الان آب هم نمیخوره برگشتم پیام ها رو از چند ص ...

سلام عزیزم ❤️ ببخشید دیشب جواب ندادم، مامانم زنگ زد و کلی صحبت کردیم یادم رفت ، 

مرسی عزیزم ❤️ 

بیمارستان سینا 

سلام عزیزم ❤️ ببخشید دیشب جواب ندادم، مامانم زنگ زد و کلی صحبت کردیم یادم رفت ، مرسی عزیزم ❤️ بیمارس ...

خدا ببخشه 🤍💚

الان چطوره پدرت 

کی مرخص میشه؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام عزیزم ❤️ ببخشید دیشب جواب ندادم، مامانم زنگ زد و کلی صحبت کردیم یادم رفت ، مرسی عزیزم ❤️ بیمارس ...

سلام عشقم 

بابا چطوره الان ؟؟

ان شالله سلامتی کاملشونو بدست بیارن 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

خدانکنهه عه هیی از سر بحثای خونوادگی گرفته تا کوچکترینش ک درس و مدرسس ..توام همینطور مانای عزیزم 🫂ق ...

عزیزدلمی فدات شم 

باورت میشه همه ی این چیرایی که گذروندی منم گذروندم 

همچی میگذره بزرگ میشی .بعدش بخود میای میگی چقد بیخود بودن این مسائلا سرشون حسرت و استرس گرفتم 

به هدفت فک کن همچی عین آب روان در جریانه 

یروز توام به ارزوهات میرسی ان شالله ۰😘

2810