2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20707 بازدید | 4460 پست
الهی ان شالله که هیچوقت مریض نشن همه ی بچها حالا شماها مراقبید مادرای دیگه کوتاهی میکنن

الهی آمین 

بلا از همه دور باشه 

مدرسه پسرم که جلسه گذاشت اعلام کردن هر کس مریضه نیاد ما خوشحالم میشیم که غیبت کنید 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی آمین بلا از همه دور باشه مدرسه پسرم که جلسه گذاشت اعلام کردن هر کس مریضه نیاد ما خوشحالم میشیم ...

خداروشکر که گفتن 

ان شالله❤️🦋

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی آمین بلا از همه دور باشه مدرسه پسرم که جلسه گذاشت اعلام کردن هر کس مریضه نیاد ما خوشحالم میشیم ...

منظورس این بود ندارین وقتی مریض هستن بیان مدرسه بقیه هم مریض نشن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبی 😘😘خدا رو هزار مرتبه شکر که به پست پدرتون خورد حال پدرت چه طوره گلم خوب هستن

بابا بزرگم رو عمل کرده بود سال ۹۵، 

خوبه زنگ زدم گفتن حالش بهتر، ولی فعلآ هر چی میخوان بهش بدن فقط سرم ، آب هم نباید بخوره 

بابا بزرگم رو عمل کرده بود سال ۹۵، خوبه زنگ زدم گفتن حالش بهتر، ولی فعلآ هر چی میخوان بهش بدن فقط سر ...

همین که خوبه خدا رو شکر 😍الهی زودتر. مرخص بشن بیان خونه 

غذا هم چون روده هست چیزی نباید فعلا بخوره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
@دختران_تابستان @mary2772 سلام عشقای من خوبید خوشید؟؟

سلام گلم ممنون تو خوبی 🤍💚

الان باید سر کار باشی 🙄

کار چطوره سخته نمیگذره؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اینجا یه بارونی گرفت صداش خیلی بلنده

سلام گلم خوبی شب اینجا هم بارون بود رعد و برق هم میزد الان هوا خیلی خنک شده

بابا بزرگم رو عمل کرده بود سال ۹۵، خوبه زنگ زدم گفتن حالش بهتر، ولی فعلآ هر چی میخوان بهش بدن فقط سر ...

سلام گلم خوبی 

این پست رو دیدم گفتم یا خدا از سال ۹۵ تا الان آب هم نمیخوره برگشتم پیام ها رو از چند صفحه قبل خوندم فهمیدم موضوع چیه 

خدا به پدرت صحت و سلامتی بده 

تهران کدوم بیمارستان عمل کردن؟

سلام عزیزم ممنون شکر شما خوبین چه خوب یکم از گرما کم‌بشه

ممنون خوبم 🤍💚

اره از گرما کم شده ولی خدا کنه خسارت نزنه بارون بی وقتی بود 🙄

ممنون خوبم 🤍💚اره از گرما کم شده ولی خدا کنه خسارت نزنه بارون بی وقتی بود 🙄

خدا رو شکر 

آره متاسفانه بارون بی وقتی بود امسال اینجا هم تابستون خیلی بارون بارید و برنج های مردم رو داغون کرد 

بارون دیشب هم ضرر هست چون خیلی ها هنوز برداشت نکردن محصول رو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا رو شکر آره متاسفانه بارون بی وقتی بود امسال اینجا هم تابستون خیلی بارون بارید و برنج های مردم رو ...

اینجا هم احتمالا به مزارع گندم خسارت بزنه بقیه محصولات رو نمیدونم شوهرم میگه گندم بهش بارون بخوره دیگه خراب نیشه قابل استفاده نمیشه 

و شدتش هم زیاد بود شاید بعضی شهرستان ها یا روستا ها سیل بیاد 

اینجا هم احتمالا به مزارع گندم خسارت بزنه بقیه محصولات رو نمیدونم شوهرم میگه گندم بهش بارون بخوره دی ...

ای بابا دیگه هیچی سر جای خودش نیست 

کشاورزا این همه زحمت و هزینه مبکنن آخرشم اینجور بشه ظلمه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810