2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20813 بازدید | 4477 پست
سلام عزیزم خوبی خوش میگذره 🩷

واااای عخشم 

عخشااااااااا اومدن 😍😍😍😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

نمیشناسمتون دیدم گفتین کرمانی هستین گفتم عرض ادب کنم😄

سلام عزیزم خوبی 😍❤️

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو که حرف درآر نبودی 🥵مارو دور نینداز ، ما بد تو یاد نگیر 🫡

نبودم که سرم بی کلاه مونده الان به خودتون گفتم بعد به دل نگیرین🙁 

من دور ننداختم شما ها انداختین 😒

عزیزی🥲

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
نبودم که سرم بی کلاه مونده الان به خودتون گفتم بعد به دل نگیرین🙁 من دور ننداختم شما ها انداختین 😒ع ...

خودت که از همه بهتر خبر داری زمونه انگار میگه که غلط می کنی خوبی ! ذاتت که بد نیست ولی خوبی هم نکن ملت لیاقت ندارن

@اتوبان با دمپایی منو راه میدن کارخونه اشی مشی؟

تولخت بیا فدات شم 

غلط قولدن رات ندن 

اصن لباسمو در میارم فرش زیر پات میکنم 😋

قلبمی قلب 

بخدا ریحون با تو نمیشه پیر شد 😂

خودت که از همه بهتر خبر داری زمونه انگار میگه که غلط می کنی خوبی ! ذاتت که بد نیست ولی خوبی هم نکن م ...

مامانم میگه بد بودن راحته همین که دل بشکنی کافیه خوب بودن که سخته دلت شکست فاصله بگیر ولی بد نشو بزار بعد ده سال از گوشه ذهنشون گذشت شاید باز دلت به خوبیات تنگ شد منم مثل مامانم میخوام بشم دلم شکست فاصله بگیرم ولی بد نشم تا میتونم 

لحن منم شوخی کاش کاچی بود اون خوب میفهمه حرفام رو 

وای خدایا😂 خوب تو دهنش زده اونی که گفته چقدر پرو بوده دخترم بچگیاش خیلی گریه میکرد و هر بارم موقع گ ...

کس غریبی نگفته دامادشون بوده فک کنم🤣🤣🤣🤣

چقدر زنه فضول بوده احمق بگو خا به تو چه😖

میگفتی بیا یه کمکی بکن برا بچه هم گوشواره بخرم راه دوری نمیره🤣

مامانم میگه بد بودن راحته همین که دل بشکنی کافیه خوب بودن که سخته دلت شکست فاصله بگیر ولی بد نشو بزا ...

بعضی چیزام به ذات بر می گرده وقتی ذاتت خوبه عمرا نمیتونی بد باشی چون اگه بد بشی در لحظه وجدانت می خورتت ولی ذاتت بد هم باشه باز نمیتونی ادای خوبارو در بیاری چون ذاتت همینه و بزرگ شدی

@99999999999999    

@ریحان_71    

@markooo    

عاقا من خر ذوقققققق شدم یهو همتونو باهم دیدم 😭😭😭😭

@لیلگون    

تو بیای دیگه نمیدونم چه حیوونی شم 😪

کس غریبی نگفته دامادشون بوده فک کنم🤣🤣🤣🤣چقدر زنه فضول بوده احمق بگو خا به تو چه😖میگفتی بیا یه کم ...

😂😆 

نه دیگه نصیحتم کرد  واسه خودت به جای اینکه دستبند به این گندگی بخری یه گوشواره کوچولو هم واسه این بخر 

دقیقا همین جمله رو بهم گفت😆😂

بعضی چیزام به ذات بر می گرده وقتی ذاتت خوبه عمرا نمیتونی بد باشی چون اگه بد بشی در لحظه وجدانت می خو ...

درست پس فیلم بازی کردن چیه؟

نمیگم ذات رو قبول ندارم دارم ولی گاهی میشه الکی خوب بود ولی شاید الکی بد شدن سخت باشه 

تولخت بیا فدات شم غلط قولدن رات ندن اصن لباسمو در میارم فرش زیر پات میکنم 😋قلبمی قلب بخدا ریحون با ...

اووووف  راضیم ازت که راضی به سختی کشیدنم نیستی 🤭🤭🤣

من هرچی سبک تر باشم اعصابم راحت تره 

قربونت همچنین❤️

سلام گلم خوبم شکر خدا شما چطورین😊❤️

خداروشکر منم 

خوبم 

جونم بهت بگه 

@ریحان71    

از اون بامعرفتای روزگاره .اصن کرمونیا تو معرفت تکن تک 

عین خودت 

حالا فهمیدم کرمونی هستی ولت نمیکنم 🫂😁

2810