2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20797 بازدید | 4475 پست
شکر خوبم شما خوبی؟ آره درسته خیلی ذهنت آروم اعصابت راحت و موفق تری مگه تا قبل این مجازیا چطوری زندگی ...

یه مدت  سر نمی‌زنی اصلا یادت نمیوفته  همچین چیزاییم وجود داره ! 

مخصوصاً وقتی خیالت راحته که نوتیفی هم در کار نیست 😆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا در نمیارم چطوری خوبی بدون مجازی اتفاقا خیلی زندگی بهتره و موفق تری به همتون پیشنهاد می کنم ا ...

دوستان رو نمیشه فراموش کرد هراز گاهی بیا به احوالی بپرس 

آیلا خانِم🤌🏻🤌🏻🤌🏻

درسته ((هیچکس👏)) مرسی یادآوری قشنگی بود

مدام تکرار کن ببین چقدر روح و روانت آروم میشه 

من تا ذهنم به مجازی میاد سریع به کارایی که قرار تو این چند روز آینده انجام بدم فکرمو مشغول می کنم بعدش کم کم میبینی که چقدر اون قبلیا بی ارزش بودن 

فقط خودتی و خودتی و آیندت 

یدونم میگی گور باباشون و تخت میگیری می خوابی 🫠

یه مدت سر نمی‌زنی اصلا یادت نمیوفته همچین چیزاییم وجود داره ! مخصوصاً وقتی خیالت راحته که نوتیفی ه ...

دقیقا علت پاک میکردم همین بود خیالت راحته نوتیف نیست که بخوای جواب بدی، وقتی نباشی جایی خب دیگه کلا آرامش داری و خیالت راحته

آخ گفتی یادت نمیمونه واقعا مخصوصا اگه چالش جدیدی پیش روی زندگیت باشه کلا درگیر میشی و حتی خودتم یادت میره چه برسه به دیگران 

مهتا دعا کن، هرکی این پستو دید دعا کنه از صبح کلنگ خونه ی همکف زده میشه من دیگه تمام فکرم خونه جدیده😍

شکر همگی خوبیم، سرگرم بچه داری و شوهرداری بخدا به همون اندازه از (م) متنفرم هزار برابرش از اینجا متن ...

دقیقا

ارتباط ماها از مجازی گذشته ایلا خانِم

ماها دیگه به یاد هم میافتیم دلامون به هم راه داره 🤌🏻

مگه نه ریحون

دوستان رو نمیشه فراموش کرد هراز گاهی بیا به احوالی بپرس آیلا خانِم🤌🏻🤌🏻🤌🏻

منظور دوستا نبود منظور نمک نشناسا بود که حتی ارزش فکر کردن هم ندارن کم کم باید حتی گفتن فلانی بگی فلانییییی!؟ اون کی بود 🤔

فدات بشم منم همیشه با فکر به عکسا و کارات لبخند میاد رو لبم گل پسر و دردونه اتو ببوس

خدانکنه شما بزرگواری، چشم حتما ❤️

شما با عکسا و امضای من خاطره دارید من با چالش دستشویی شما🤣🤣🤣🤣🤣

دقیقا علت پاک میکردم همین بود خیالت راحته نوتیف نیست که بخوای جواب بدی، وقتی نباشی جایی خب دیگه کلا ...

واییی چه خوببببب 

انشاالله 

انشاالله 

وای یه کار جدیدشو شروع کردن حلی انرژی مثبت و خوب داره 

کاملا درکت می کنم خیلی هم عالی و به سلامتی

خدانکنه شما بزرگواری، چشم حتما ❤️شما با عکسا و امضای من خاطره دارید من با چالش دستشویی شما🤣🤣🤣🤣🤣

اگه من ببین و شناختم ،شک نکن که هر روز این چالشو داره 

به قول دلا فرارررررر

2810