2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20749 بازدید | 4464 پست
ای بابا دیگه هیچی سر جای خودش نیست کشاورزا این همه زحمت و هزینه مبکنن آخرشم اینجور بشه ظلمه

دودش توی چشم ملت هم میره الان ببین گوجه فرنگی ربی رو کمک گم کیلو ۱۲ هزار میدن من حساب کردم براب ما ۷۵ کیلو میشه ۹۰۰هزار تومن از فردا هم نون و برنج گرونتر میشن 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
دودش توی چشم ملت هم میره الان ببین گوجه فرنگی ربی رو کمک گم کیلو ۱۲ هزار میدن من حساب کردم براب ما ۷ ...

کم کم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دودش توی چشم ملت هم میره الان ببین گوجه فرنگی ربی رو کمک گم کیلو ۱۲ هزار میدن من حساب کردم براب ما ۷ ...

دقیقا درسته 

هر چی بدبختی هست بر میگرده به خود مردم مخصوصا کسایی که وضع مالی ضعیف تری دارن 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا درسته هر چی بدبختی هست بر میگرده به خود مردم مخصوصا کسایی که وضع مالی ضعیف تری دارن

از ماست که بر ماست 

یاد داستانی افتادم که مامانم بچه بودم میگفت زمان یه پیامبر قرار بود بلا بیاد ملت دیوار های خودشون رو سوراخ کردن که اگه ببین همسایه اشون به مشکل افتاده برن کمک بعد می بینن بلا نیومد میرن از پیامبر میپرسن پس کو گفته بودی میخواد بلا میاد میگه خدا میگه یعنی بنده های من از به هم مهربونتر هستن وقتی اونا بهم رحم می کنن من نکنم ؟

الان داستان ماست ما به هم دیگه رحم نمی کنیم خدا هم به ما غضب می کنه 

از ماست که بر ماست یاد داستانی افتادم که مامانم بچه بودم میگفت زمان یه پیامبر قرار بود بلا بیاد ملت ...

چه داستان قشنگی 🥺 

درسته 

مردم الان فقط منتظرن بقیه رو له کنن و پله درست کنن برای خودشون 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه داستان قشنگی 🥺 درسته مردم الان فقط منتظرن بقیه رو له کنن و پله درست کنن برای خودشون

بله متاسفانه 

سلام عزیزم خوبی خوش میگذره 🩷

سلام گل قشنگم 

خداروشکر میگذره 

ان شالله برای شما چرخ روزگار خوب بچرخه 🦋❤️😘

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام خوبین @nex سلام یار قدیمی چطولی خوبی چه خبر 🫡 @99999999999999 تو چطولی میای نمیای؟

به به ببین کی اینجاس 

خوبی 

همون کاربری نهاله😍😍😍😍😍😍😍

همه دنبالت بودن 

همه دلتنگت 

خبرا پیش تویه

2810