2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20769 بازدید | 4470 پست
سلام فرخنده ی مهربان، پر از آرامش و صبور 😍شکر مهربونم به خوبیت منم همینجور، کارمون شده دلتنگی بخدا ...

سلام گلم مهربونی از خودت هست منم دلتنگم باور کن دوستای خوب منم یادم نمیره دلم هم براشون تنگ هست خدا رو شکر شما همه بجز مژگان اینجا هستین می بینمتون 😍

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام گلم مهربونی از خودت هست منم دلتنگم باور کن دوستای خوب منم یادم نمیره دلم هم براشون تنگ هست خدا ...

لطف داری ❤️ 

بله دقیقا، خداروشکر اینجا هست و میتونیم ببینیم همو

رفع دلتنگی میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطف داری ❤️ بله دقیقا، خداروشکر اینجا هست و میتونیم ببینیم همورفع دلتنگی میشه

عزیزی🤍💚

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام صبحت بخیر پارسال اومدم ولی امسال هزینه ها رفت بالاااااا دیگه نتونستیم بیایم🤕مث خودمی منو بدخوا ...

سلام ریحوننننن قشنگه 😍

خسته نباشی .اخه تو چرا اینقد ماهی 😐

کاش مال من بودیییییییییییی😍

خوشبحال کسایی که دارنت 

تو خود انرژی هستی 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام گلم مهربونی از خودت هست منم دلتنگم باور کن دوستای خوب منم یادم نمیره دلم هم براشون تنگ هست خدا ...

سلام ماری مهربونم 

تو خیلی خوبی 

قدر خودتو بدون تورو خدا 🦋🫂😘

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مرسییی عزیزم😘

سلام قلبم 

خواهر مهربونم 

روزت پر ازشادی و نشاط با دوتا دخترای گلت 

دخترا فرشته ان 🦋😍

خیلی خوبی خیلی مهربونی خیلی دلداریم دادی عین خواهر دوست دارم فقط اینو بدون 😍😘🫂🦋

اره عزیز دلم .دست گلت درد نکنهالهی براشون بمیرم .ان شاله بلا ازشون دور بشه بشفای کامل پیدا کنن الهی ...

بسلامتی عزیزم ❤️ چه شغلیه ؟ 

مرسی قلبم ، چقدر مهربونی تو آخه 😍😍😍😍😍😍😍 قربونت برم الهی ❤️ 

چشم حتما عزیز دلم ❤️ 

اجی گلی مامانت انسداد روده داشت هر چیزی میخورد با عرض معذرت میورد بالا؟

سلام قلبم خواهر مهربونم روزت پر ازشادی و نشاط با دوتا دخترای گلت دخترا فرشته ان 🦋😍خیلی خوبی خیلی م ...

قربونت گلم خوبی ازخودته مهربونی ازخودته😘😘😘😘😘

چه خبر ازمحل کارت؟ راحتی ؟

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
2810