2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20768 بازدید | 4470 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم ناراحت شدم دکتر گفته بود که نباید باردار بشی که شد بعد هم خونریزی داشت و استراحت مطلق بود ول ...

😔😔😔گفت اواسط تیر باید به دنیا میومد 

۱۲ خرداد دید تکون نمیخوره رفت سونو دید تو شکمش مرده 🥺🥺قلبم به درد اومد 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😔😔😔گفت اواسط تیر باید به دنیا میومد ۱۲ خرداد دید تکون نمیخوره رفت سونو دید تو شکمش مرده 🥺🥺قلبم ...

😔😔😔

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
زنگ زدم دارن کاراشو انجام میدن که بره اتاق عمل

ان شالله بسلامتی 

بزودی سلامایشونو بدست میارن نگران نباش

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

ببخشی حواسم نبود سلام گلم

خواهش میکنم فدات شم 

تورو خدا زیاد خودتو نگران نکن 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

چ خبرخوبی.چیکارمیکنی.ازدواج کردی!؟بچه داری!،

سلام خانوم خانوما چطوری خوبی 😍

وای قلبم تند میزنه ببین من دقیقا همون لحظه این کارو کردم باد زد بیرون الان عمل یابد بشه.چکار کنم 😢

سلام عزیزکم 

رفتی دکتر؟؟

سلام گلم.خداروشکرخوبم

خداروشکر عزیزم همیشه خوب و سلامت باشی 

🥰

2810