2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20799 بازدید | 4475 پست
سلام ماری مهربونم تو خیلی خوبی قدر خودتو بدون تورو خدا 🦋🫂😘

سلام گلم مهربونی از خودته 🤍🌹💚

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
بسلامتی عزیزم ❤️ چه شغلیه ؟ مرسی قلبم ، چقدر مهربونی تو آخه 😍😍😍😍😍😍😍 قربونت برم الهی ❤️ چشم حت ...

سلام گلم خوبی چطوری چه خبر 🤍💚

من چرا نمیتونم نگت کنم تابحال هر چی تگ کردمت آبی نشده 😥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بروی ماهت چطوری عزیزم

سلام قلب من 

عاشقتم اصن 

عالیم عزیرم 

خودت خوبی 😍😍😍🦋🫂

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام گلم مهربونی از خودته 🤍🌹💚

بخدا جدی میگم انرژی مثبتی 

قدرتو بدون خوشبحال اطرافیانت 😅🫂❤️😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بسلامتی عزیزم ❤️ چه شغلیه ؟ مرسی قلبم ، چقدر مهربونی تو آخه 😍😍😍😍😍😍😍 قربونت برم الهی ❤️ چشم حت ...

سلام مجدد خواهری قشنگم 🦋🫂❤️

اپراتور کارخونه اشی مشی 

داداشمم اونجا مشغوله دوماه منتظر بودم  فقط 😅

دو نفر اخراج کردن .من رفتم .

اره عشقم مامان اصن چیری نمیتونست بخوره هرجی میخورد گلاب به روت پس میداد با درد شدید 

لاغر شده بود شدید.البته روده بزرگ داشت جراحی کرد یه مدت اذیت شد فقط وفقط پرهیز غذایی و با برنامه 

تحت کنترل هر سه ماه یبار .دکتر متخصص گوارش میره 

ان شالله کامل خوب و خوب میشن .خودمم داشتم انسداد البته روده کوچیک .تورو خدا لیلا جونم نوشابه نخور 

حالا خواستی بعدا پرهیزهای غذایی و ممنوعه رو میگم

قربونت گلم خوبی ازخودته مهربونی ازخودته😘😘😘😘😘چه خبر ازمحل کارت؟ راحتی ؟

عزیزی بخدا 

یدونه ای واسه نمونه ای 🤩🫂🦋

خداروشکر جا افتادم کم کم 

فقط چندبار بطری کچ و لوچ تحویل دادم 

سریع داداشم گردن گرفت درستش کرد 😅

تنظیم دستگاه سخته خب 😆

ولی یه خوبی داره از مانتیتور تنظیم میشه

عزیزی بخدا یدونه ای واسه نمونه ای 🤩🫂🦋خداروشکر جا افتادم کم کم فقط چندبار بطری کچ و لوچ تحویل دادم ...

مرسیی گلم لطف داری بهم🥰❤️🌹

خب خداروشکرکمکم حرفه ای میشی خیلی خوبه داداشتونم هست وحواسشون بهت هست خیرببینه

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
سلام قلب من عاشقتم اصن عالیم عزیرم خودت خوبی 😍😍😍🦋🫂

قوربون تو بشم من دختر خوشگل❤️😍

خدمتتون عرض کنم که من هی میزدم مامان ابوالفضل قبول نمیکرد زدم مامان ابوالفظل  غلط املایی درنیارین تامام😐
بخدا جدی میگم انرژی مثبتی قدرتو بدون خوشبحال اطرافیانت 😅🫂❤️😍

لطف داری بهم🤍💚

سلام گلم خوبی چطوری چه خبر 🤍💚من چرا نمیتونم نگت کنم تابحال هر چی تگ کردمت آبی نشده 😥

سلام فدات شم 😍😍😍😍😍😍 راستش منم خواستم تگت کنم نتونستم ،☹️ به دل نگیری ازم خواهری 🥺 خیلی برام عزیزی خیلی زیاد 🥺💋💋💋💋💋💋❤️ مهربونم 

سلام مجدد خواهری قشنگم 🦋🫂❤️اپراتور کارخونه اشی مشی داداشمم اونجا مشغوله دوماه منتظر بودم فقط 😅دو ...

پس افتادی بغل پفک و نوشابه 😂😂😂😍 

مبارک باشه عزیزم، انشالله پربرکت 😍 خیلی‌ خوشحال شدم 😍❤️ 

راستش این مدت حسابی میلم می‌کشه چیزای شیرین، نوشابه مخصوصا، یا تیتاب یا ویفر ، یا آب میوه ، آنقدر آب می‌خورم دیگه از مزه آب بدم اومده ،😮‍💨

سلام فدات شم 😍😍😍😍😍😍 راستش منم خواستم تگت کنم نتونستم ،☹️ به دل نگیری ازم خواهری 🥺 خیلی برام ع ...

نشی گلم 🤍💚

چرا اینطوری میشه🙁🤕

نه گلم چه دلگیری 🥲همچنین تو برای من 🤍💚

نمی‌دونم، البته سایت مدتی برای من حالا برای شما رو نمیدونم، ارور می‌داد، شاید ایراد از سایت باشه

احتمالا بخاطر همینه 

۷۰ اسم تو انگلیسی هست یا فارسی ؟

2810