2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20702 بازدید | 4460 پست

@ریحان_71    

ریحان جون یه بارتاپیک زده بودی درمورد بانک مهر بود نمیدونم یابانک دیگه که وام کالا ۵۰تومن باسود۴درصد میده.من اینوبه یه نفرگفتم میخواستش میشه راهنماییم کنی واینکه باسپرده وام میدن؟اطلاعات کامل بهش بدم مرسی عزیزم😘

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز دلم ❤️ خوشحالم میبینمت ، قلب منی خوب ،🥺 امروز عجیب میلم شده بود چیز شیرین ، یه ویفر کاکای ...

سلام قلب من .عشق من .مهربون رفیق پایه ی من 🫂😘🦋

قربون میلیت شمممم خووووو

نوش جونت .گوشت بشه بچسبه به استخونت 😁🤌🦋

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام عزیز دلم ❤️ خوشحالم میبینمت ، قلب منی خوب ،🥺 امروز عجیب میلم شده بود چیز شیرین ، یه ویفر کاکای ...

اها راستی بابا چطورن؟؟

وااای لیلا نزدیک ۳میرسم خونه خسته کوفته ام اصن 

دیگه نمیتونم خرید اصن 

خدا کنه بدنم به این سیستم عادت کنه وگرنه تا کی میخوام اینجوری بیحال ادامه بدم 

برم سرچ کنم چه ویتامینایی باید بخورم بتونه سرحالم کنن

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

اها راستی بابا چطورن؟؟وااای لیلا نزدیک ۳میرسم خونه خسته کوفته ام اصن دیگه نمیتونم خرید اصن خدا کنه ب ...

خسته نباشی گلم😘

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
سلام قلب من .عشق من .مهربون رفیق پایه ی من 🫂😘🦋قربون میلیت شمممم خووووونوش جونت .گوشت بشه بچسبه به ...

خدا نکنه عزیزم ❤️ 

فدات شم که عشقم ،💋💋💋💋💋💋💋💋 

خیلی دوست دارم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی 

اها راستی بابا چطورن؟؟وااای لیلا نزدیک ۳میرسم خونه خسته کوفته ام اصن دیگه نمیتونم خرید اصن خدا کنه ب ...

مگه جدیدا جایی مشغول کار شدی ؟ 

ویتامین ب و ب۱۲، بخور ، البته فقط و فقط مارک خارجی، درسته گرون تر ولی تاثیر گذار ، ایرانیش اصلا خوب نیست 

راستش همه چی باهم بهم خورد، اثنا العشر متورم شده ، و انسداد روده هم پیدا کرده، الان کرج رفتن، منم دارم کارامو انجام میدم برم اونجا ، فردا بستری میشه تا نوبت عمل ببینیم چه موقع، هر چی می‌خوره گلاب بروت میاره بالا

خدا نکنه عزیزم ❤️ فدات شم که عشقم ،💋💋💋💋💋💋💋💋 خیلی دوست دارم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیل ...

تو قلب منی میدونستی یه تیکه از وجودم 

❤️🫂🦋😘من عاشقتمممممممم عاشقتممممممممم

جات تو قلبم محفوظه 🫂❤️😍🤩

مگه جدیدا جایی مشغول کار شدی ؟ ویتامین ب و ب۱۲، بخور ، البته فقط و فقط مارک خارجی، درسته گرون تر ولی ...

اره عزیز دلم .دست گلت درد نکنه

الهی براشون بمیرم .ان شاله بلا ازشون دور بشه 

بشفای کامل پیدا کنن 

الهی بگردمت چه خوبه که هستی کنارشون 

۱۰۰۰تا صلوات  نذر بابای گلت میکنم 

تورو خدا بیخبرم نذاریا 

ببین  انسداد روده و اینا همشون درمان داره اصلا بسپار بخدا و دکترا .

فقط ماها دعا میکنیم براشون 

مامانمم انسداد داشت جراحی کرد خوب شد 

عاقا تو بیا غمت نباشه.بعدش گوشه خیابونم باشم گداییم کنم ارزش داره 😆شوخی نکن چه خببببببررررررر.نرید ...

سلام صبحت بخیر 

پارسال اومدم ولی امسال هزینه ها رفت بالاااااا دیگه نتونستیم بیایم🤕

مث خودمی منو بدخواب کنن ظلم به خودشون کردن😂

خواب نرفتم، رفتم خونه مامانم کمکش، خونه رو رنگ زدن و همچی رو ریختن بهم 

آخرشب اومدم از خستگی بیهوش افتادم 

سلام ریحان بانو خوبی دلم برات تنگ شده بود

سلام فرخنده ی مهربان، پر از آرامش و صبور 😍

شکر مهربونم به خوبیت 

منم همینجور، کارمون شده دلتنگی 

بخدا تک تک شماها رو یاد میکنم

اینکه میگن از دل برود هرکه از دیده برفت، واسه شما دوستان صدق نمیکنه، من بقیه رو نمیدونم اما من اینجوری نیستم خداشاهده

@ریحان_71 ریحان جون یه بارتاپیک زده بودی درمورد بانک مهر بود نمیدونم یابانک دیگه که وام کالا ۵۰تومن ...

سلام عزیزم صبحت بخیر 

ببخشید دیروز رفتم خونه مامانم دیگه نرسیدم سایتو بخونم

اره بانک مهر ایران، کارت اعتبار خرید کالا اگه نت همینو سرچ کنی کامل شرایط نوشته 

همین که افتتاح حساب کنی 50 میلیون اعتبار خرید کالا میده و میتونی بری از شرکت های تحت نظر خودشون خرید کنی بعد قسط بدی 

70 تومن و 100 تومن و 150 تومن ک سقف وامشه دیگه باید هم یه پولی سپرده باشه یه مدت، برای 100 باید سندی چیزی رو بارگذاری کنی تو همون سایتش، 150 ضامن رسمی میخواد 

سودش 4 درصده منتهی میگن الکیه چون 4 درصد سود بانک میگیره ولی وقتی میری کالا بخری اونا هم سود میگیرن میشه همون 22_3 درصد بانک های دیگه 

و اینکه خیلیا الان تو نت بخونی ناراضین نوشتن هرجا رفتیم جنس بخریم گفتن نه ما طرف قرارداد نیستیم 

و ما خودمون می‌خواستیم بگیریمش بعد شوهرم گفت میرم مثلا یه شرکت طرف قرارداد میگم یه چیز بردار واسه خودت بقیه شو نقد بده من، یعنی کالا نخریم ازشون

که اینم پرس و جو کرد دید قبول نمیکنن ماهم سمتش نرفتیم

2810