2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه🤩🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 20902 بازدید | 4494 پست

@میم_مثل_مادررر   سلام گلم چطوری چرا خبری ازت نیست نگران هستم یه خبری از خودت بده دلمم برات تنگ شده

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

@99999999999999    سلام گلم چطوری نیستی ببین باز باکلاس شدی کجایی 🥲🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم خوبی پدرت بهتر شده انگار مرخص شده انشاءاللهمادرت چطوره کی کنار پدرت همراه مونده؟خودت چطوری؟ ...

سلام آجی گلی ،❤️

مذسی جویای حال هستی مهربونم 💋 💋 

مرخص شده و مامانم پیششه ، خونه خالم اینا هستن و دو هفته دیگه جواب پاتولوژی میاد که ببینن توده چی بوده ، 

سلام آجی گلی ،❤️مذسی جویای حال هستی مهربونم 💋 💋 مرخص شده و مامانم پیششه ، خونه خالم اینا هستن و دو ...

خواهش می کنم 

بیمارستان هم مامانت کنارش بود؟

خاله‌ات ساکنه تهرانه؟

انشاءالله خیر هست انشالله چیز نگران کننده ای نیست 

خواهش می کنم بیمارستان هم مامانت کنارش بود؟خاله‌ات ساکنه تهرانه؟انشاءالله خیر هست انشالله چیز نگران ...

سلام ماری مهربونه خوبی خوشی 😍😍😍

شبت بهشت 

گفتم الان بیام بچهارو تگ کنم حال و احوال کنم 

دیدم تو زحمتشو کشیدی 

خوبی مهربون 😍😍😍

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

سلام ماری مهربونه خوبی خوشی 😍😍😍شبت بهشت گفتم الان بیام بچهارو تگ کنم حال و احوال کنم دیدم تو زحمت ...

سلام ممنون گلم مهربونی از خودته 🥲

چه زحمتی دلم تنگ شده گفتم ببینم چطورن کجان چرا نیستین

ممنون خوبم تو چطوری 🤍💚

سلام ممنون گلم مهربونی از خودته 🥲چه زحمتی دلم تنگ شده گفتم ببینم چطورن کجان چرا نیستینممنون خوبم تو ...

خداروشکر خوبم به خوبیت 

من یهو دم غروبی دلم تنگ همه شد 

به جونم قسم اولین نفر خودت اومدی جلو چشمم 

گفتم الان همه ی کاراشونو کردن بیکارن برم تگ کنم 

اومدم دیدمت خوشحال شدم 😍

فقط خبر دارم شوهرِ خواهرم اینا کربلان .تا این هفته پنجشنبه میان. میشه یماهه کربلان

میگن حسابی دلتنگه 

دیدی نزدیک اومدن میشه دلتنگی میاد سراغ ادم 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

خداروشکر خوبم به خوبیت من یهو دم غروبی دلم تنگ همه شد به جونم قسم اولین نفر خودت اومدی جلو چشمم گفتم ...

سلام همیشه خوب باشی 

من امروز سه نفر از صبح جلو چشمم بودین ولی خونه نبودم تا اومدم خونه آنلاین شدم پیام دادم بهتون 

آره بیکارم ولی دارم میرم بخوابم خسته ام 

عزیزی

خوشا به سعادتشون یه ماه کربلا هستن التماس دعا بگو برای منم دعا کنن

خواهرت نرفته با شوهرش؟

آره من کربلا نرفتم ولی مشهد رفتم این حس رو تجربه کردم 

سلام همیشه خوب باشی من امروز سه نفر از صبح جلو چشمم بودین ولی خونه نبودم تا اومدم خونه آنلاین شدم پی ...

حتما عزیزم چشم میگم دعای ویژه 😍😘

خواهرم نمیتونست بره یه ماه براش خیلی زیاد بود 

ان شالله سال بعد نزدیک اربعین میره 

الهی عزیزم 

استراحت کن بگیر بخواب 

خوابای صادقانه ی خوش ببینی 

شبت بهشت 🫂

@دختران_تابستان سلام گلم چطوری خوبی ؟خواهرت چطور هست بهتر شده؟

سلام عزیزم 🌹حالت خوبه .قربونت خوبم گلم😘 خواهرمم فعلا که مشکل جدی براش پیش نیومده وکنی بااسترس این دورانو داره میگذرونه 

خودمم یه گره برام بوجود اومده دعا کنید حل بشه

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
حتما عزیزم چشم میگم دعای ویژه 😍😘خواهرم نمیتونست بره یه ماه براش خیلی زیاد بود ان شالله سال بعد نزد ...

عزیزی قبول باشه زیارتشون دست تو هم درد نکنه😘

موکب دارن کربلا؟

انشاءالله

آره میرم بخوابم 

ممنون همچنین 🤍💚

عاقبت بخیر 🌹

حتما عزیزم چشم میگم دعای ویژه 😍😘خواهرم نمیتونست بره یه ماه براش خیلی زیاد بود ان شالله سال بعد نزد ...

سلام شبت بخیرعزیزم خوبی 😘🌹

خدایاشکرت که بعد۱۲سال معجزه کردی و دامن خواهرم سبزشد.خدایاشکرت
عزیزی قبول باشه زیارتشون دست تو هم درد نکنه😘موکب دارن کربلا؟انشاءاللهآره میرم بخوابم ممنون همچنین � ...

فدات شم 

اره عزیزم موکب دارن 

😍😘🫂

سلام شبت بخیرعزیزم خوبی 😘🌹

به 

سلام قلبم 😍🫂

دیدمت خوبترم شدممممممم عشقممم😍😘

شبت بهشت زیبا

🥺🥺🥺

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

2810